telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
ma. t/m vr.: 09:00 - 18:00 uur zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Naar 'mijn reis' omgeving
naar Homepagina
  1. Informatie m.b.t. het coronavirus

Informatie m.b.t. het coronavirus

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te informeren over de huidige manier van vakantievieren. De veranderingen in de Covid-19 regelgeving op bestemmingen volgen elkaar snel op, daarom is het belangrijk om onze website regelmatig te bekijken, ook kort voor u op vakantie vertrekt. Het is belangrijk om te onthouden dat wij u informeren over uw vakantie. Vanwege de hoge drukte is onze reactietijd langer dan u van ons gewend bent. Wij vragen daarvoor uw begrip en vertrouwen dat wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Beste reiziger,

Eindelijk mogen we weer iets doen waar we echt goed in zijn, namelijk u van een welverdiende vakantie laten genieten! De eerste reizigers zijn de afgelopen week al vol enthousiasme vertrokken naar hun vakantiebestemming. Van Nood heeft veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel staan, dus wij houden ons strikt aan de maatregelen en restricties van de autoriteiten, ook in het buitenland. Wij doen ons uiterste best en gaan pas met u op reis als wij zeker weten dat u onbezorgd kunt genieten van uw vakantie!

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over hoe u mag reizen. Gaat mijn geboekte reis dan door? En hoe wordt de reis uitgevoerd, waar moet ik rekening mee houden?

Veel vragen die op dit moment dagelijks door onze medewerkers worden uitgezocht. Een reis gaat door wanneer een land ‘geel ‘ reisadvies heeft èn wij de reis en het programma kunnen uitvoeren onder de geldende Covid maatregelen van Nederland en het land van bestemming. De tijd nadert snel dat dit voor meerdere reizen mogelijk is.

Heeft u een reis geboekt, dan ontvangt u automatisch, maar uiterlijk 10 dagen tot één week voor vertrek onze reispapieren per mail of per post. Per reis ontvangt u in uw reispapieren gedetailleerde informatie, denkt u hierbij aan:
  • Richtlijnen voor het vervoer per touringcar
  • Reisdocumenten
  • Verplichte toegangseisen van een land (vaccinatiebewijs, PCR test, antigeentest, mogelijke registratieformulieren per land)
  • Informatie omtrent uw excursieprogramma. Vanwege de corona maatregelen ter plaatse kan een excursie er anders uitzien. In het geval een excursie geheel niet uitgevoerd kan worden, dan proberen wij dit te vermelden in de reispapieren. Alsmede het alternatieve programma welke wij voor u hebben samengesteld. Het kan voorkomen, dat wij ook pas kort voor of tijdens de reis worden geconfronteerd met aanpassingen in het programma. Deze worden dan gecommuniceerd door uw chauffeur/ reisleider. Niet alleen de maatregelen van onze overheid, maar ook van de landen van bestemming en doorreis dienen opgevolgd te worden.

Gezien het feit dat maatregelen dagelijks aangepast (en versoepeld) kunnen worden door de instanties, kan het zijn dat ook u hierover nieuwe aanpassingen ontvangt (zelfs al zijn de reispapieren reeds in uw bezit). U kunt dan een aanvulling, extra informatiebericht op uw eerder ontvangen reispapieren ontvangen.

Wanneer een reis niet door kan gaan, van onze zijde, dan nemen wij contact met u op.  Onze collega’s nemen dan graag alle mogelijkheden met u door.  We kijken met u welke reizen wel op uw vertrekdatum mogelijk zijn. Uiteraard kunnen we ook kijken of het mogelijk is de reis op een later tijdstip te maken.

Een onbezorgde reis start met een zorgvuldige voorbereiding!
Zien wij u weer op ons verzamelpunt deze zomer?

Team Van Nood


Boek zorgeloos uw reis met ons complete garantiepakket >

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina over het coronavirus voor meer informatie >


Aan druk- en/of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Den Hulst 134
7711 GT Nieuwleusen
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
03:51:19 | 0,09 | vannood | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch