telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
ma. t/m vr.: 09:00 - 18:00 uur zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Naar 'mijn reis' omgeving
naar Homepagina
  1. Informatie m.b.t. het coronavirus

Informatie m.b.t. het coronavirus

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te informeren over de huidige manier van vakantievieren. De veranderingen in de Covid-19 regelgeving op bestemmingen volgen elkaar snel op, daarom is het belangrijk om onze website regelmatig te bekijken, ook kort voor u op vakantie vertrekt. Het is belangrijk om te onthouden dat wij u informeren over uw vakantie. Vanwege de hoge drukte is onze reactietijd langer dan u van ons gewend bent. Wij vragen daarvoor uw begrip en vertrouwen dat wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Update persconferentie 23-03-2021

Beste reiziger,

Gezondheid is uw grootste rijkdom. Op dit moment is uw gezondheid en die van uw familie en vrienden het belangrijkst. Door de maatregelen van de regering kunnen we t/m 15 mei niet naar het buitenland reizen. Wij moeten met zijn allen zoveel mogelijk binnen blijven en goed voor elkaar zorgen. Van Nood Reizen blijft de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten houden en zullen pas weer vertrekken als dit toegestaan is. Dit zal dus niet eerder zijn dan dat de autoriteiten hiervoor toestemming geven.gen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten houden en zullen pas weer vertrekken als dit verantwoord is. Dit zal dus niet eerder zijn dan dat de autoriteiten hiervoor toestemming geven.

Heeft u een reis geboekt met vertrekdatum t/m 15 mei dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden door te nemen. Zo kunnen wij kosteloos uw reis omboeken naar een latere vertrekdatum dit jaar. Van Nood Reizen biedt ook de mogelijkheid van een tegoedbon voor uw (aan)betaalde reissom, zodat u rustig de tijd heeft om een nieuwe reis uit te zoeken. Bekijk snel ons aanbod!

Wij zien het zomerseizoen 2021 positief tegemoet en u hopelijk ook! Van Nood Reizen biedt al haar busreizen voor 2021 aan met een garantiepakket. De garanties bieden wij aan, zodat u nu zonder zorgen uw vakantie kunt reserveren. Wij vragen geen aanbetaling. Bij een negatief reisadvies ontvangt u geen voucher meer. En met onze repatriëringsgarantie bent u verzekerd van een veilige terugreis.

Achter de schermen bereiden wij uw reis extra zorgvuldig voor. Zodat wij klaar staan als we weer mogen reizen. En dat die tijd er gaat komen, daarvan zijn wij overtuigd! Want wie wil nu niet uitkijken naar een welverdiende vakantie!

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Een Van Nood Reizen reis in het 'nieuwe normaal'
Wij gaan alleen op reis als wij u de reis kunnen bieden waar u voor geboekt heeft, maar wel in het 'nieuwe normaal'. We zullen ons allemaal moeten houden aan de Nederlandse én buitenlandse maatregelen. Dit is in het belang van uw en onze veiligheid. Wanneer uw vakantiebestemming en de landen waar we doorheen reizen weer toeristen verwelkomen, gaan wij uw reis met zorg voorbereiden. Binnen de (inter)nationale richtlijnen zorgen wij ervoor dat u een mooie reis tegemoet gaat, met heldere voorwaarden van het vervoer tot het verblijf en uw reisprogramma.

Op deze pagina vindt u alle informatie en artikelen over de aanpak van Van Nood Reizen omtrent het coronavirus. We hopen u hiermee te kunnen helpen, zodat u weet waar u aan toe bent. Het kan natuurlijk voorkomen dat u hier niet het antwoord kunt vinden wat u zoekt. Mocht dit het geval zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 088 10 30 850 of per mail naar info@vannood.nl.

Reizen
Per vertrekdatum en per reis zal Van Nood Reizen bekijken of deze doorgang kan vinden. Wij willen hierbij nogmaals benadrukken dat wij pas op reis gaan als dat echt kan! Op de pagina van de reis kunt u de vertrekstatus bekijken. Wordt een reis door ons geannuleerd, dan ontvangt u automatisch van ons bericht. Samen met u zullen wij kijken naar een nieuwe reis of alternatief. 


Boek zorgeloos uw reis met ons complete garantiepakket >

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina over het coronavirus voor meer informatie >


Aan druk- en/of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Den Hulst 134
7711 GT Nieuwleusen
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
13:30:10 | 0,06 | vannood | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch