Van Nood Reizen, onbetwist de stedenspecialist!

Ga met ons mee naar één van de prachtige steden die Europa rijk is! Al 80 jaar werken wij vol passie om jou een zorgeloze en onvergetelijke busreis te bezorgen. Stap in één van onze luxe touringcars en geniet optimaal van een stad naar keuze. Bepaal zelf of je deel wilt nemen aan onze excursie(s) of de stad op eigen gelegenheid wilt ontdekken. Van Nood Reizen is onderdeel van Effeweg.nl. Het kan voorkomen dat reizen worden uitgevoerd met het reisgezelschap van Effeweg.nl.

Waarom Van Nood Reizen? Daarom:

  • Beste prijs/kwaliteit verhouding op de Nederlandse markt Van Nood Reizen heeft voor de samenstelling van de stedenreizen de perfecte balans gevonden tussen de prijs van de reis en wat jij als reiziger daar allemaal voor terug krijgt. De juiste keuze van het hotel, het comfort en veiligheid van de touringcar. Bij Van Nood Reizen krijg je altijd de beste deal.
  • Winnaar van vele consumenten awards Op verschillende consumenten websites vertellen onze klanten over hun leuke ervaringen met Van Nood Reizen. Jaarlijks worden door deze consumenten websites awards uitgereikt aan de reisorganisaties die de meeste positieve recensies heeft ontvangen. Van Nood Reizen heeft van websites als Reisgraag.nl, Zoover.nl en Reisorakel.nl de afgelopen jaren al meerdere awards als beste stedenreis organisatie ontvangen. Daar zijn wij uiteraard apetrots op!
  • Hotels op centraal gelegen locaties De keuze van het hotel is een belangrijk onderdeel van een geslaagde stedenreis. Je wilt immers vanuit een centraal punt dagelijks een nieuw deel van de stad kunnen bereiken, zonder al te veel tijd te verliezen aan het op en neer reizen door de stad. Bijna al onze hotels liggen op steenworpafstand van het openbaar vervoer waarmee u in korte tijd in het stadscentrum bent. Informatie hierover vind je bij elke reis onder het tabje 'Informatie'.
  • Flexibel reisprogramma zonder verplichte onderdelen Van Nood heeft voor alle dagen tijdens de stedentrip een dagprogramma samengesteld. Je bepaalt bij bijna elke reis aan welke programma onderdelen je wenst deel te nemen. Ook zijn er vaak optionele excursies bij te boeken als een stadsrondrit of boottocht, welke vaak voordelig geprijsd zijn! Heb je al geboekt en wens je alsnog een excursie bij te boeken? Neem dan gerust even contact op met ons contactcenter!
  • Zekerheid en betrouwbaarheid Boeken bij Van Nood Reizen betekent kiezen voor de zekerheid en betrouwbaarheid van een Nederlandse reisorganisatie. Wij zijn aangesloten bij brancheverenigingen SGR, ANVR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dit zorgt ervoor dat jij als vakantieganger zeker bent van eerlijke voorwaarden en bescherming en duidelijkheid heeft bij calamiteiten.
  • Makkelijk zoeken en boeken Zoek en boek eenvoudig jouw vakantie via onze website. Per reis zie je snel en overzichtelijk welke vertrekdata en prijzen van toepassing zijn. De prijs inclusief korting wordt eenvoudig voor je berekend in stap 3 van het boekingsproces! Heb je een vraag, tip of opmerking over één van onze reizen? Schroom niet om contact met ons op te nemen, tel. 088 - 10 30 850. Wij helpen je graag!

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
16:57:41 | 0,06 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch