telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
ma. t/m vr.: 08:00 - 20:00 uur zaterdag: 08:30 - 17:00 uur
Naar 'mijn reis' omgeving
naar Homepagina
  1. Privacy & Disclaimer verklaring

Privacy & Disclaimer verklaring

Privacy verklaring
Van Nood Reizen legt jouw gegevens vast in een voldoende beveiligde database. Hierbij volgen wij de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De door ons vastgelegde gegevens kunnen door Van Nood Reizen en zorgvuldig geselecteerde derden gebruikt worden om jou te voorzien van relevante informatie en aanbiedingen. Indien je dit niet wenst, of inzage wilt in de door ons over jou vastgelegde gegevens, dien je dit schriftelijk aan ons door te geven. Wij mogen er anders van uit gaan, dat je daar geen bezwaar tegen hebt. De Algemene Reisvoorwaarden vereisen dat je persoonlijke gegevens verstrekt die voor de uitvoering van de reis van belang kunnen zijn. Deze bepaling betreft niet alleen een geestelijke of lichamelijke handicap, maar ook andere hoedanigheden die bij de uitvoering van de reis voor de reiziger zelf of voor de groep belangrijk zijn.

Disclaimer
Van Nood Reizen besteedt voortdurend zorg aan de samenstelling en het onderhoud van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de geboden informatie onjuistheden en/of onvolledigheden bevat. Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van type- en drukfouten. De reis- en vluchtinformatie op deze site kan zonder enige kennisgeving met onmiddellijke ingang worden gewijzigd. Mocht de op deze site gepubliceerde informatie onjuistheden/onvolledigheden bevatten, dan kan Van Nood Reizen niet aansprakelijk worden gesteld voor hieruit voortvloeiende (directe dan wel indirecte) schade. Dit geldt eveneens voor schade (mede) veroorzaakt door het op elektronische wijze aanbieden en verzenden van gegevens en/of door technische storingen. Aan de op deze site geboden informatie en/of diensten kunnen door de gebruiker geen rechten worden ontleend, en worden geheel voor eigen risico gebruikt. 

De algemene voorwaarden van Van Nood Reizen de ANVR-reisvoorwaarden, alsmede de garantie van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en de Stichting Calamiteitenfonds zijn van toepassing op alle door Van Nood Reizen aangeboden reizen, tenzij nadrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Den Hulst 134
7711 GT Nieuwleusen
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
05:23:50 | 0,2 | vannood | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch