Groepsreizen

Wil je graag met een eigen groep op reis? Vraag hier een gratis offerte aan.

Van Nood Reizen organiseert al ruim 80 jaar stedenreizen met eigen comfortabele touringcars. Voor speciale groepen worden echter altijd tailormade programma’s gemaakt om de wensen en behoeften van de betreffende groep optimaal te bedienen. Daar heeft Van Nood Reizen een speciale afdeling voor: de groeps- en incentive afdeling. Onze ervaren groeps- en incentive afdeling helpt bedrijven, overheidsinstellingen, scholen en (sport)verenigingen met het samenstellen van de ideale groepsreis binnen de financiële mogelijkheden die voorhanden zijn. Als gerenommeerde stedenspecialist beschikt Van Nood Reizen over een enorm inkoopvolume in alle denkbare steden van Europa. Neem gerust contact op met onze groepsafdeling en vraag naar de mogelijkheden: 088 - 10 30 850.

Personeelsuitje
Met het personeel een paar dagen erop uit? Teambuilding met de afdeling? Een personeelsuitje naar het buitenland? Van Nood Reizen is al vele jaren de specialist in groepsreizen en stedentrips. Een 2 daagse busreis naar Brussel, fietsen in Berlijn, een leuk theater bezoeken in Parijs, onze groepsafdeling regelt alles voor de groep! Vanwege onze volume inkoop bij hotels, restaurants, theaters en vele bezienswaardigheden bieden wij een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast neemt onze zeer ervaren groepsafdeling alle zorgen rondom het personeelsuitje uit handen. Natuurlijk beschikken wij als Keurmerk busbedrijf over een grote, zeer diverse vloot van luxe touringcars en zijn al onze chauffeurs zeer ervaren, bekend op alle bestemmingen en zijn ze gedurende de reis tevens gastheer. Naast het vervoer per luxe touringcar verzorgen wij ook personeelsreizen per vliegtuig, trein of boot. Waarom personeelsuitjes met Van Nood Reizen: - Vertrouwd, want aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds - Al 80 jaar ervaring in groepsreizen - Offertes “op maat” - Altijd de beste prijs/kwaliteitsverhouding - Excursie- en programmabemiddeling - En niet te vergeten: persoonlijke contactpersoon van aanvraag tot vertrek.

Sportreis
Fan van voetbal, hockey of een andere sport ? Als je een wedstrijd wilt gaan bijwonen, organiseert Van Nood Reizen alles volledig op maat voor de gehele groep. Als specialist in busreizen en stedenreizen profiteer je van onze volume inkoop bij hotels en restaurants. Overweeg je om zelf te sporten in het buitenland? Ook dan kunnen wij alles rondom de wedstrijden/trainingskamp voor je uit handen nemen. De voorbereidingen wat betreft de hele reis, vervoer, transfers ter plaatse en de sportaccommodatie regelen wij! Hierdoor kan de gehele groep zich concentreren op het doel van de reis en wij zorgen voor de rest. Naast het vervoer per luxe touringcar verzorgen wij ook sportreizen per vliegtuig. Waarom sportreizen met Van Nood Reizen: - Vertrouwd, want aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds - Al 80 jaar ervaring in groepsreizen - Offertes “op maat” - Altijd de beste prijs/kwaliteitsverhouding - Excursie- en programmabemiddeling - En niet te vergeten: persoonlijke contactpersoon van aanvraag tot vertrek.

Familieweekend:
Een heerlijk weekend weg met de hele familie. Wat dacht je van 3 dagen Parijs of een appartement in de Ardennen? Van Nood Reizen organiseert het voor jou! Als specialist in busreizen en groepsreizen hebben wij al 80 jaar ervaring en profiteer je van onze volume inkoop bij hotels, restaurants en vele bezienswaardigheden. De leukste bestemmingen, interessantste excursies en evenementen, net zo volledig georganiseerd als je zelf wenst, en dat voor ieder budget. Als Keurmerk busbedrijf beschikken wij zelf over een grote, zeer diverse vloot van luxe touringcars en zijn al onze chauffeurs zeer ervaren, bekend op alle bestemmingen en zijn ze gedurende de reis tevens gastheer en contactpersoon. Waarom een familieweekend met Van Nood Reizen: - Vertrouwd, want aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds - Al 80 jaar ervaring in groepsreizen - Offertes “op maat” - Altijd de beste prijs/kwaliteitsverhouding - Excursie- en programmabemiddeling - En niet te vergeten: persoonlijke contactpersoon van aanvraag tot vertrek.

Muziekreis
Een muziekvoorstelling of concert bijwonen? Van Nood Reizen organiseert alles volledig op maat! Als specialist in busreizen en stedenreizen profiteer je van onze volume inkoop bij hotels, restaurants, theaters en vele bezienswaardigheden. Wil je als band of koor zelf optreden in het buitenland? Ook dan kunnen wij alles rondom het optreden en de muziekreis voor jou uit handen nemen. De voorbereidingen wat betreft de reis en verblijf, maar ook de assistentie ter plaatse. Daarnaast beschikken wij als Keurmerk busbedrijf over een grote, zeer diverse vloot van luxe touringcars en zijn al onze chauffeurs zeer ervaren, bekend op alle bestemmingen en zijn ze gedurende de reis tevens gastheer. Ook is het mogelijk in overleg muziekinstrumenten per touringcar mee te nemen. Waarom muziekreizen met Van Nood Reizen: Vertrouwd, want aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds - Al 80 jaar ervaring in groepsreizen - Offertes “op maat” - Altijd de beste prijs/kwaliteitsverhouding - Excursie- en programmabemiddeling - En niet te vergeten: persoonlijke contactpersoon van aanvraag tot vertrek.

Schoolreizen
Schoolreizen, werkweken, schoolkampen en studiereizen, Van Nood Reizen organiseert het voor je! Als specialist in busreizen en schoolreizen hebben wij al 80 jaar ervaring en profiteer je van onze volume inkoop bij hotels, restaurants en vele bezienswaardigheden. De leukste bestemmingen, interessantste excursies en evenementen, net zo volledig georganiseerd als je zelf wenst, en dat voor ieder budget. Als Keurmerk busbedrijf beschikken wij zelf over een grote, zeer diverse vloot van luxe touringcars en zijn al onze chauffeurs zeer ervaren, bekend op alle bestemmingen en zijn ze gedurende de reis tevens gastheer en contactpersoon. Waarom schoolreizen met Van Nood Reizen: - Vertrouwd, want aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds - Al 80 jaar ervaring in groepsreizen - Offertes “op maat” - Altijd de beste prijs/kwaliteitsverhouding - Excursie- en programmabemiddeling - En niet te vergeten: persoonlijke contactpersoon van aanvraag tot vertrek.
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
04:58:20 | 0,05 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch