naar Homepagina
  1. Geheime plekjes in Londen

Geheime plekjes in Londen

Kijk, Londen is natuurlijk een fantastische stad. Zo’n stad waar je wel tien keer heen kunt gaan en je nog steeds niet uitgekeken bent. Denk aan de Big Ben, London Eye, Tower Bridge, Buckingham Palace, Westminster Abbey, St Paul’s Cathedral en het Hampton Court Palace. Deze toeristische trekpleisters zijn bij een eerste bezoek aan Londen natuurlijk niet te missen. Wanneer je voor het eerst met ons mee gaat naar Londen raden we je dan ook zeker aan om deel te nemen aan onze  stadsrondrit tijdens deze rit waarbij je voordelig kennis maakt met de meest bekende bezienswaardigheden van Londen, awesome!
 
Maarrrr het kan dus ook maar zo zijn dat je voor de tweede, vierde of zelfs zevende keer naar Londen gaat en dan is het leuk om de geheime plekjes in Londen te ontdekken. Dat snappen wij en dus zijn wij de geheime boeken van Londen ingedoken.
 
“Dit is niet mijn eerste bezoek aan Londen, dus ik ga……..”:
 
Een wolkenkrabber van 310 meter hoog met 72 etages bezoeken.
Wat?! Ja, deze staat in Londen. ‘The Shard’, de wolkenkrabber in kwestie is geopend in 2012 en was destijds het hoogste gebouw van Europa. Momenteel staat dit gebouw op nummer twee in de top 10 van Europa. Reis af naar de bovenste verdieping en geniet van een fenomenaal uitzicht over Londen. Entree is helaas niet gratis, je betaalt 26 pond om dit uitzicht te beleven.
 
Naar de Royal Albert Hall en volg een tour door één van de mooiste concertzalen ter wereld.
In deze indrukwekkende hal treden de grootste sterren ter wereld op, voorbeelden zijn The Beatles, The Rolling Stones en Led Zeppelin. Dit gebouw, dat gekenmerkt wordt met een grote ronde glazen koepel, heeft een hele historie welke een gids jou graag verteld. Je vindt de Royal Albert Hall in de wijk South Kensington!
 
Lekker naar Chinatown!
In de wijk Soho vind je dit stukje Azië. Tijdens een bezoek aan dit stukje Londen waan je je in de Oosterse sferen. Je vindt er Chinese supermarkten, massagesalons en restaurants en nog veel meer! Bij een bezoek aan Chinatown kun je ervoor kiezen om een cocktail te drinken bij cocktailbar Opium. In deze exclusieve bar kun je genieten van heerlijke cocktails en dim-sum (kleine gefrituurde en gestoomde hapjes die in de zuidelijke Chinese keuken geserveerd worden).
 
Unieke producten kopen bij Boxpark!
Boxpark is een terrein waar je meerdere zeecontainers ziet staan. In deze containers vind je hele kleine designer winkeltjes. Elk bezoek aan Boxpark is anders, want de collecties zijn tijdelijk en worden dus vaak vernieuwd. Uitgekeken? Bovenop de zeecontainers vind je een rooftop bar met meerdere eettentjes. Boxpark vind je in de wijk Shoreditch.
 
Indrukwekkende street art bekijken in de wijk Shoreditch.
In deze hippe wijk vind je prachtige kunstwerken, knusse koffietentjes en vintage winkeltjes. De meeste street art tours zijn ook nog eens gratis, waarbij je sowieso getrakteerd wordt op mooie verhalen van een ervaren gids! Kunstenaars hebben zich uitgeleefd op de muren in deze wijk, je ziet er metershoge muurschilderingen, papieren collages, posters met politieke boodschappen en meer!
 
En dan hebben we het nog niet eens over de geheime tuin Neal's Yard, Shadwell Basin voor een prachtige sunset en het prachtige Strawberry Hill House! Wist je het nog niet, dan weet je het nu dus echt: Londen heeft zoveel te bieden! Weet jij nog meer ‘niet-te-vergeten-plekjes? We would love to hear!
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
13:08:17 | 0,03 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch