naar Homepagina
  1. Dit zijn de leukste en origineelste kerstmarkten

Dit zijn de leukste en origineelste kerstmarkten

Te vroeg om het over kerst te hebben? Wel nee! Sinterklaas is inderdaad nog niet geweest, maar hé, voorbereidingen zijn belangrijk en unieke kerstcadeaus kopen wordt elk jaar een grotere uitdaging. Goeie reden dus om eens verder van huis te zoeken, bijvoorbeeld op één van de keigezellige kerstmarkten in onze buurlanden waar wij jou maar al te graag mee naar toe nemen. De keuze is reuze dus wij hebben de meest bijzondere kerstmarkten voor jou op een rijtje gezet. 

Mooiste kerstmarkt van Europa
Ladies and gentlemen, wij presenteren u de mooiste kerstmarkt van Europa! Ja echt, de kerstmarkt voor de Dom in Keulen is namelijk door de pers gekozen tot mooiste kerstmarkt van Europa. In de schaduw van de hoogste kerstboom van de rijnregio staan ongeveer 160 standjes die jou de mooiste decoratieartikelen, handwerk en kunst laten zien. De kerstmarkt op de “Alter Markt” behoudt zijn historische sfeer door het verhaal dat nog ieder jaar wordt doorverteld. De legende vertelt namelijk dat de kerstmarkt altijd wordt opgebouwd door de Keulse kabouters. 



De grootste van heel Europa
In Düsseldorf vind je één van de grootste kerstmarkten van heel Europa. Je kunt hier letterlijk verdwalen tussen de vele kerstkraampjes verspreid over maar liefst zes pleinen! Slenter door de smalle, verlichte straatjes in de Altstadt en proef heerlijke lekkernijen zoals Glühwein, kaneelkoekjes en warme chocolademelk. Vergeet ook zeker het “dorp van peperkoekhuisjes” niet, want daar is het gegarandeerd gezellig. 



Feesttrends & workshops
Brugge is sowieso al een leuke stad, maar wanneer deze is ondergedompeld in de kerstsfeer is deze nóg mooier! Smul bij de gezellige kerststallen van de wafels, Glühwein en andere lekkernijen. Het leuke aan de kerstmarkt in Brugge is de Kersthappening waar je nieuwste feesttrends kunt oppikken én waar je kunt deelnemen aan een (decoratie) workshop of bloemschikdemonstratie.



Sprookjeskerstmarkt
In de maanden november en december wordt het centrum van Kassel helemaal omgetoverd in kerstsfeer dat elk jaar het thema heeft van een sprookje. Dit jaar is dat het sprookje 'Vrouw Holle' van de gebroeders Grimm. Proef de vele lekkernijen bij de verschillende culinaire kraampjes, aanschouw hoe de ambachtslieden jouw kerstcadeaus voor je neus maken of bezoek het winkelcentrum City Point. Met meer dan 60 verschillende winkels wordt de kans van slagen hier wel erg groot!



Internationale kerstcadeaus scoren
De internationale kerstmarkt in Essen is onwijs populair met haar 250 kraampjes. Daarmee behoort ze tot één van de grootste kerstmarkten van Duitsland. De internationale sfeer komt van de verschillende kerstgeschenken en culinaire specialiteiten van over de hele wereld. Het kan dus maar zo zijn dat je met een prachtig sculptuur uit Afrika voor je moeder thuis komt of dat je een Russisch kunsthandwerk voor je vader op de kop tikt. Hier worden de origineelste kerstcadeaus gekocht! 

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
22:56:03 | 0,08 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch