naar Homepagina
  1. De beste pubs van Londen

De beste pubs van Londen

Denk je aan Londen, dan denk je aan English pubs. Een paar van deze typische pubs bezoeken moet dus zeker op je to do list staan als je in de Engelse hoofdstad bent. Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet.

The Harp
Om te beginnen maar meteen één van de besten uit het rijtje. Deze pub in Covent Garden is namelijk uitgeroepen tot allerbeste pub van Londen. Proef zeker één van de 10 ales van de tap en de baguette met worst. But hurry up, want deze baguette is zo beroemd dat hij snel uitverkocht is.  

The French House
Dit is één van de leukste pubs van Londen. Vooral omdat er geen tv en geen muziek aanwezig is en dat mobiele telefoons niet toegestaan zijn. Alleen praten dus, onder het genot van een halve pint, want alleen hierin wordt bier geschonken. Verder heeft deze pub, die je in Soho vindt, veel karakter en een rijke historie, mede door de vele bekende acteurs die hier vaak te vinden zijn.

Ye Old Cheshire Cheese
Deze historische pub is zowel geliefd bij toeristen als locals. Op de lijst van stamgasten vind je zelfs Charles Dickens terug! ‘The Cheese’ zoals deze pub ook wel genoemd wordt heeft een typische traditioneel en donker interieur en de heerlijke bieren krijg je hier voor een prima prijs.

The Windsor Castle
Deze pub in Kensington heeft een mooi interieur en een keigoede bier-, wijn- en dinerkaart. De biertuin is heerlijk bij mooi weer waar je gegarandeerd een heerlijke zomeravond zult hebben.

The Dove
Dit is een echte aanrader door het fenomenale uitzicht vanaf het terras op de Theems. The Dove vind je in Hammersmith.

The Hems
Mis je de Nederlandse cultuur toch stiekem een beetje tijdens jouw stedentrip? Breng dan een bezoek aan deze Nederlandse pub. Je weet wel, zo’n typisch bruin café waar ook frikandellen en bitterballen op de menukaart staan. Maar let op, echt doorzakken wordt het niet, want ook deze pub sluit gewoon volgens de Britse sluitingstijd: 23.00 uur. 

Gordon’s Wine Bar
Niet zo’n bier fan, maar een wijnliefhebber? Dan is dit de ‘place to be’. De bar is te vinden in een oude wijnkelder uit 1792 en is de oudste wijnbar van de hele stad. Je kunt hier écht van je wijntje genieten door de authentieke en gezellige inrichting. Het is hier ook heerlijk vertoeven op het terras. 

Nu krijg je wel zin in een biertje hè? Boek snel jouw stedentrip naar Londen!Bron: blog.expedia.nl 
 
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
01:33:39 | 0,03 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch