naar Homepagina
  1. Hoe bepalen jullie of mijn vakantie door kan gaan?

Veelgestelde vragen over het coronavirus


Hoe bepalen jullie of mijn vakantie door kan gaan?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt over het reizen naar jouw bestemming omtrent COVID-19. Wij vinden de gezondheid en veiligheid van onze gasten in deze tijden zeer belangrijk. Ons team op kantoor staan klaar om je de service te bieden die je van ons mag verwachten als je op reis gaat. 

Wij nemen in onze afweging mee of het veilig is om te reizen (per auto, vliegtuig of bus) en ter plaatse. Wij willen nog steeds dat je onbezorgd de mooiste plekjes kan ontdekken. Wij willen ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt tijdens jouw vakantie.
Het is misschien ook fijn om te weten wat wij allemaal ondernemen voordat wij beslissen over reizen veilig is:

  • Naast dat wij het advies van de Nederlandse Overheid (Buitenlandse zaken) opvolgen, doen wij dit ook met de desbetreffende land waar je naar toe zou gaan. 
  • Wij staan in direct contact met hoteleigenaren ter plaatse die ons goed op de hoogte houden van de situatie op de bestemmingen. 
  • Wij controleren voordat je op vakantie gaat of de faciliteiten en de service op de accommodatie nog steeds voldoen aan onze wensen en normen. 
  • We hebben onze standaardeisen wel afgelopen jaar moeten bijstellen. Een PCR test is bijvoorbeeld geen reden om een vakantie niet door te laten gaan. Integendeel, dit is  juist een goede maatregel, zodat je zeker weet dat je met een gerust hart met ons op vakantie kan. 
  • Wij staan altijd in contact met onze andere partners, hierbij kan je denken aan onder andere de luchtvaartmaatschappijen. Natuurlijk controleren wij ook of deze partners er klaar voor zijn om je veilig en zorgeloos op vakantie te laten gaan.

Daarnaast bieden wij nu ook de geldteruggarantie aan voor vakanties. Als je nu een reis boekt en deze kan door COVID-19 niet doorgaan? Dan ontvangt je jouw geld terug. 

Terug naar het overzicht veelgestelde vragen over Corona >>

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
04:30:27 | 0,35 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch