Stedentrips Londen & Busreizen Londen

Er zijn nog altijd mensen die denken dat de wereld draait om het bekendste plein van Londen, Piccadilly Circus. Feit is wel dat Londen voor de wereld- geschiedenis één van de belangrijkste plaatsen is geweest, en tijdens onze stedentrips Londen en busreizen Londen krijgt u hier heel veel van te zien: Big Ben, St. Paul's, Tower Bridge, Piccadilly Circus, Docklands, Tower of Londen, Buckingham Palace, Trafalgar Square, Houses of Parliament, Horse Guards, Covent Garden, White Hall, Windsor Castle, Westminster Abbey, Kensington Gardens, West End, Ascot, Knightbridge, Hyde Park, Harrods, British Museum en Notting Hill. Het mondiale gevoel beheerst de stad tot in elke vezel en dat is terug te vinden in de hoeveelheid monumentale gebouwen. Naast de typisch Engelse stijl en traditie, heeft Londen alles wat bij een moderne wereldstad hoort: een rijke historie, een bruisend uitgaansleven, beroemde winkelstraten, musea met vermaarde collecties en het West End met haar vele theaters. Kortom, een aanbieding Londen? Een last minute Londen? Een weekendje shoppen in Londen? Maak zelf een keuze uit een van onze 3, 4 of 5 daagse stedentrips Londen en busreizen Londen. Een georganiseerde busreis met Van Nood Reizen naar Londen staat garant voor een bezoek aan de bakermat van de Engelse geschiedenis. Afhankelijk van de door u gekozen reis zijn de volgende excursies opgenomen in het reisprogramma: Londen by Night Tour, Wandeltour, St. Paul's Cathedral, Boottocht Thames en Middeleeuws Dinerspektakel.

Londen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €25,- korting op uw volgende reis!

Kortingscodes

Kortingscodes zijn alleen geldig op de steden- en rondreizen (met uitzondering van 1 en 2 daagse reizen) en zijn geldig i.c.m. andere kortingen. Deze code is persoonsgebonden en is niet overdraagbaar. Kortingscodes worden eenmalig verstrekt per e-mail na inschrijving voor onze nieuwsbrief. In geval van verlies vindt er geen vergoeding plaats.
U kunt kortingscodes niet gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven. Per boeking kunt u maximaal 1 kortingscode gebruiken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief