Kerstmarkten Romantische Strasse 3 dagen

  • Inclusief overnachtingen, ontbijt & diner!
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Verblijf in Landgasthof Wellman, beoordeeld met een 8,0!
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Heenreis en bezoek Würzburg

We vertrekken vanaf ons verzamelpunt richting Würzburg. Sinds 1800 wordt er in deze stad elk jaar een kerstmarkt gehouden! Op deze gezellige kerstmarkt vol historische bezienswaardigheden vermaak je je sowieso. Je vindt er onder andere de gotische Marienkapelle en het Falkenhaus. Als je bent uitgekeken op de kerstmarkt kun je een ritje maken in de Weihnachtsmann Strassenbahn. Dit is een treintje die je dwars door de binnenstad vervoert. Je zou ook een bezoek kunnen brengen aan de botanische tuinen, Museum am Dom of de Residenzplatz. 's Avonds rijden we naar ons hotel in Markt Taschendorf waar een heerlijk diner klaar staat.

Dag 2: Kerstmarkt Rothenburg

Je start deze tweede dag met een heerlijk ontbijtje. Wanneer we uitgegeten zijn vertrekken we naar Rothenburg ob der Tauber. In deze periode van het jaar vind je prachtige wintermarkten in deze stad. De Reiterlesmarkt is absoluut het bezoeken waard, deze markt is al eeuwenlang een traditie in de kerstperiode. Je zou ook een bezoek kunnen brengen aan het Duitse kerstmuseum, het poppen- en speelgoedmuseum, het Rechsstadtmuseum en de Sint Wolfgangskerk. 's Avonds keren we terug naar ons hotel waar je wederom kunt genieten van een lekker diner.

Dag 3: Terugreis

Je kunt genieten van je laatste ontbijt van deze 3 daagse reis. Na het ontbijt stappen we met zijn allen in de touringcar en vertrekken we weer richting ons verzamelpunt in Nieuw-Dijk. Hier heb je de mogelijkheid om nog een hapje te eten.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Hotel Bergwirt 3*

Centraal in het Frankenland ligt Hotel & Landgasthof Bergwirt. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn, in de kamer vindt u verder een telefoon, tv, bureautje. Het hotel heeft een gezellig restaurant, bar, 2 kegelbanen en een uitgebreid sauna landschaft. Het hotel bestaat uit 2 gebouwen welke onderling met elkaar zijn verbonden. Slechts 1 van beide gebouwen heeft een lift. Wifi is gratis en beschikbaar in de openbare ruimten en op de kamers.

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
04:08:27 | 0,17 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch