Kerstmarkten 3 dagen Oberhausen, Kassel en Dortmund - All inclusive

vanaf € 249,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.
  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Overnacht in het 3* hotel Alpin Superior o.b.v. All inclusive
  • Gratis drankjes tussen 17.00 - 24.00 uur
  • Gratis gebruik zwembad en sauna in het hotel
  • Gezellige muziekavond met live muziek
  • Bezoek 3 verschillende kerstmarkten
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
Prijzen zijn exclusief € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.

* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Oberhausen

Vanaf onze verzamelplaats rijden we naar het gezellige Oberhausen. CentrO maakt shoppen tot een bijzondere belevenis voor de hele familie. De unieke kerstdecoratie, met meer dan 300.000 lichtjes, zorgt voor een gezellige sfeer in en buiten het omvangrijke winkelcomplex. Meer dan 200 winkels bieden een uitgebreid en gevarieerd aanbod voor onvergetelijk kerstshoppen. Aan het eind van de middag rijden we naar het hotel, hier wordt u gastvrij ontvangen. Aansluitend kunt u aanschuiven voor een heerlijk diner. U kunt beide avonden heerlijk genieten van het all inclusive drankconcept tijdens deze reis, welke al start tijdens het diner. Na het diner kunt in de gezellige bar plaatsnemen.

Dag 2: Sprookjesmarkt Kassel

Na het ontbijt vertrekken we richting Kassel. In de maand december wordt het centrum van Kassel helemaal omgetoverd in kerstsfeer. Ieder jaar staat er een sprookje centraal tijdens de kerstmarkt. Bij de vele culinaire kraampjes heb je de keuze uit vele lekkernijen. Kijk toe hoe de verschillende ambachtslieden jouw kerstgeschenken ter plekke vervaardigen of neem een kijkje in het winkelcentrum City Point. Met meer dan 60 verschillende winkels wordt de kans van slagen hier wel erg groot! Aan het einde van de middag keren we terug naar het hotel waar een heerlijk diner voor je klaar staat.

Dag 3: Dortmund

Na het ontbijt vertrekt de touringcar richting Dortmund. We komen aan het eind van de ochtend in Dortmund aan. Wij nodigen je uit op één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. In meer dan 300 kraampjes vind je kunsthandwerk, houtsnijwerk, kerstdecoratie, bijzonder speelgoed en veel andere leuke kerstspullen. Aan het einde van de middag vertrekken we naar Nederland. In de avond keer je terug naar jouw opstapplaats.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Alpin Hotel 3* superior

Het hotel bevindt zich in een bosrijk gebied tussen Schmallenberg, Winterberg en Bilstein. Dit vakantiegebied is zeer populair en biedt jou als reiziger veel mogelijkheden voor een afwisselende vakantie. Het hotel is sfeervol aangekleed en beschikt over 116 kamers, allen met douche/bad, toilet en een TV. Het overgrote deel van de kamers is te bereiken per lift. Het restaurant 'Bel Etage' is de plaats waar je kunt genieten van het ontbijt, de lunch en het 3-gangendiner. Ook beschikt het hotel over een grand cafe lounge Hubertusstube waar je veel gezelligheid vindt met onder andere live-muziek. Daarnaast kun je heerlijk tot rust komen in het zwembad of in de sauna.

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
19:15:41 | 0,13 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch