Kerstmarkten Oberhausen, Kassel en Dortmund - All inclusive 3 dagen

  • Overnachtingen, ontbijt, lunch en diner inbegrepen!
  • Gratis consumpties 17:00 - 24:00 uur
  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Verblijf in Hotel Alpin, beoordeeld met een 8,7!
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Heenreis en Oberhausen

Vanaf ons verzamelpunt zetten we koers richting Oberhausen. Het bekende CentrO zorgt geheid voor een bijzondere belevenis voor jong en oud. Dit grote winkelcentrum is in de kerstperiode compleet versierd met kerstdecoratie en meer dan 300.000 lichtjes. Met meer dan 200 winkels is de kans groot dat je slaagt voor je kerstinkopen. Aan het einde van de middag vertrekken we richting ons hotel. Hier word je hartelijk ontvangen door de familie Swartjes met een lekker welkomstdrankje. Na het welkomstdrankje kun je genieten van een heerlijk diner. Beide avonden dat je verblijft in dit hotel kun je gebruik maken van een drankarrangement, welke al start tijdens het diner. Na het diner kan er gerelaxed worden in de gezellige bar die het hotel heeft. Regelmatig vindt er in het Alpin hotel een gezellige avond plaats met o.a. muziek.

Dag 2: Sprookjesmarkt Kassel

Na het uitgebreide ontbijtbuffet vertrekken we richting Kassel. In de maand december wordt het hele centrum van Kassel omgetoverd tot kerstparadijs. Elk jaar staat er een sprookje centraal tijdens de kerstmarkt. De kerstmarkt is gevuld met vele kraampjes waar je je kerstinkopen kunt doen. Je vindt er vele lekkernijen en cadeautjes die door echte ambachtslieden worden gemaakt. Je kunt er ook voor kiezen om te gaan shoppen in winkelcentrum City Point. Hier vind je meer dan 60 verschillende winkels waar je je kerstinkopen kunt doen. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar het hotel waar je weer kunt genieten van een heerlijk 3-gangendiner.

Dag 3: Dortmund en terugreis

Geniet van het laatste ontbijtbuffet van deze reis. Nadat je hebt kunnen genieten van het ontbijt vertrekken we met de touringcar naar Dortmund, waar we aan het eind van de ochtend zullen arriveren. Hier vind je één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. Struin over de kerstmarkt die meer dan 300 kraampjes telt en bekijk kunsthandwerk, houtsnijwerk, kerstdecoratie, bijzonder speelgoed en veel andere leuke kerstspullen. Aan het einde van de middag vertrekken we richting Nederland.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Alpin Hotel 3* superior

Het hotel bevindt zich in een bosrijk gebied tussen Schmallenberg, Winterberg en Bilstein. Dit vakantiegebied is zeer populair en biedt jou als reiziger veel mogelijkheden voor een afwisselende vakantie. Het hotel is sfeervol aangekleed en beschikt over 116 kamers, allen met douche/bad, toilet en een TV. Het overgrote deel van de kamers is te bereiken per lift. Het restaurant 'Bel Etage' is de plaats waar je kunt genieten van het ontbijt, de lunch en het 3-gangendiner. Ook beschikt het hotel over een grand cafe lounge Hubertusstube waar je veel gezelligheid vindt met onder andere live-muziek. Daarnaast kun je heerlijk tot rust komen in het zwembad of in de sauna.

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
00:27:34 | 0,22 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch