Kerstmarkten Düsseldorf en Duisburg 2 dagen

  • Slaap in een Mercure Hotel
  • Geniet van een lekker ontbijtbuffet
  • Bezoek het 'dorp van peperkoekhuisjes' in Düsseldorf
  • Ontdek één van de meest traditionele kerstmarkten van Noordrijn-Westfalen in Duisburg
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Kerstmarkt Düsseldorf

Vanaf onze verzamelplaats vertrekken we naar Düsseldorf, waar u een bezoek kunt brengen aan één van de grootste kerstmarkten van Europa. Slenter over de Königsallee of door de smalle, verlichte straatjes in de Altstadt, proef heerlijke lekkernijen zoals Glühwein, kaneelkoekjes en warme chocolademelk. Het 'dorp van peperkoekhuisjes' biedt één en al sfeer en gezelligheid! Aan het begin van de avond rijden we naar ons hotel in Wuppertal, waar we de komende nacht zullen verblijven.

Dag 2: Kerstmarkt Duisburg

Na het ontbijt rijden we naar Duisburg, waar u één van de meest traditionele kerstmarkten van Noordrijn-Westfalen vindt. Het centrum op en rond de Königstrasse wordt vanaf november volledig omgetoverd in één grote kerstwereld: de geur van de honderden dennenbomen, geroosterde amandelen en Glühwein, talloze houten kraampjes met kerstgeschenken en ambachten, prachtig verlichte gevels en bomen, de ijsbaan, het reuzenrad en een heuse Glühweinpiramide: In Duisburg dompelt u zich helemaal onder in kerstsferen! Aan het eind van de middag rijden we terug naar onze verzamelplaats in Nederland, vanwaar u weer teruggebracht wordt naar uw opstapplaats.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.​
Bij de reizen met vertrek op zaterdag kan het voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend
.

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
18:51:26 | 0,21 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch