telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
ma. t/m vr.: 09:00 - 17:30 uur zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Naar 'mijn reis' omgeving

Kerstmarkten Oberhausen en Düsseldorf 2 dagen

  • Slaap in een 4* hotel
  • Geniet van een lekker ontbijtbuffet
  • Grootste overdekte kerstmarkt van Europa.
  • Gezellige kerstmarkt in Düsseldorf
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
*Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1 Kerstmarkt Oberhausen

Als onze groep compleet is vertrekken we vanaf onze verzamelplaats naar Duitsland. Onze eerste bestemming is het gezellige Oberhausen waar we rond 13.00 uur zullen aankomen. Het kerstshoppen gaat meteen beginnen in CentrO, een waanzinnig groot overdekt winkelcentrum. De prachtige kerstdecoratie, met meer dan 300.000 lichtjes, zorgt voor een fantastische sfeer in en buiten het grote winkelcomplex. Met keuze uit meer dan 200 winkels zal jij hier gegarandeerd slagen voor je kerstcadeaus. Aan het einde van de middag rijden we naar het hotel.

Dag 2 Kerstmarkt Düsseldorf

Eerst een lekker ontbijt en dan in de touringcar naar Düsseldorf. Daar brengen we een bezoek aan één van de grootste kerstmarkten van Europa. Slenter door de smalle, verlichte straatjes in de Altstadt, proef heerlijke lekkernijen zoals Glühwein, kaneelkoekjes en warme chocolademelk. Vergeet ook zeker het “dorp van peperkoekhuisjes” niet, want daar is het gegarandeerd gezellig. Met mooie souvieniers en kerstgeschenken verlaten we aan het einde van de middag Duitsland om richting Nederland te rijden. 
Vanaf onze verzamelplaats word je met onze servicelijn naar jouw opstapplaats teruggebracht.

Bij de reizen met vertrek op zaterdag kan het voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Mercure Hotel Krefeld 4*

Dit fijne 4* hotel ligt ten noorden van het centrum van Krefeld. De locatie is heerlijk, in een groot park en naast een golfbaan. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, lounge, terras en lift. De kamers zijn voorzien van badkamer met douche en toilet, telefoon, radio en televisie. 

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
18:51:10 | 0,23 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch