Kerstmarkten Oberhausen en Duisburg 2 dagen

  • Overnacht in een 4* Mercure hotel
  • Inclusief heerlijk ontbijtbuffet
  • Bezoek de overdekte kerstmarkt in CentrO Oberhausen
  • Ontdek de echte traditionele kerstmarkt in Duisburg
  • Vervoer per comfortabele touringcar
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Oberhausen

Vanaf onze verzamelplaats vertrekken we naar Oberhausen, waar we in de loop van de ochtend arriveren we bij het overdekte winkelcentrum CentrO. Het winkelcentrum en de ca. 150 sfeervol aangeklede standjes voor de ingang bieden u alles voor gezellig kerstshoppen; verschillende soorten kunst, ambachtelijk gemaakte kerstgeschenken en heerlijke lekkernijen. Aan het eind van de middag vertrekken we naar ons hotel in Krefeld.

Dag 2: Duisburg

Na het ontbijt rijden we naar Duisburg, waar u één van de meest traditionele kerstmarkten van Noordrijn-Westfalen vindt. Het centrum op en rond de Königstrasse wordt vanaf november volledig omgetoverd in één grote kerstwereld: de geur van de honderden dennenbomen, geroosterde amandelen en Glühwein, talloze houten kraampjes met kerstgeschenken en ambachten, prachtig verlichte gevels en bomen, de ijsbaan, het reuzenrad en een heuse Glühweinpiramide: In Duisburg dompelt u zich helemaal onder in kerstsferen! Aan het eind van de middag rijden we terug naar onze verzamelplaats in Nederland, vanwaar u weer teruggebracht wordt naar uw opstapplaats.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Bij de reizen met vertrek op zaterdag kan het voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Mercure Hotel Krefeld 4*

Dit fijne 4* hotel ligt ten noorden van het centrum van Krefeld. De locatie is heerlijk, in een groot park en naast een golfbaan. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, lounge, terras en lift. De kamers zijn voorzien van badkamer met douche en toilet, telefoon, radio en televisie. 

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
12:21:42 | 0,17 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch