Kerstmarkten Dortmund en Essen 2 dagen

  • Verblijf in een modern hotel
  • Inclusief ontbijtbuffet
  • Grootste kerstboom van Duitsland in Dortmund
  • Bezoek de internationale kerstmarkt in Essen
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Kerstmarkt Dortmund

Vanaf onze verzamelplaats vertrekken we naar Dortmund. Rondom de grootste kerstboom van Duitsland kunt u zich volledig onderdompelen in kerstsferen. In meer dan 300 kraampjes vindt u kunsthandwerk, houtsnijwerk, kerstdecoratie, bijzonder speelgoed, winterse versnaperingen en vooral gezelligheid! Aan het begin van de avond rijden we naar ons hotel in Essen, waar we de komende nacht zullen verblijven.

Dag 2: Kerstmarkt Essen

Na het ontbijt brengt de chauffeur u naar het centrum van Essen, dat volledig in het teken staat van Kerst. De internationale kerstmarkt behoort met zijn circa 250 kraampjes tot de grootste en meest favoriete in Duitsland. U vindt er buitengewone ideeën voor kerstgeschenken en culinaire specialiteiten uit alle delen van de wereld. Aan het einde van de middag vertrekken we naar Nederland. In de avond keert u terug op uw opstapplaats.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Bij de reizen met vertrek op zaterdag kan het voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Hotel Webers im Ruhrturm

Dit moderne hotel bevindt zich op ca. 2 km van het centrum van Essen, dat per openbaar vervoer snel en gemakkelijk te bereiken is. Het hotel beschikt o.a. over een bar, restaurant, lift en wifi. Uw kamer is voorzien van tv, telefoon en eigen badkamer.

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
04:41:37 | 0,24 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch