Kerstmarkten 2 dagen Oberhausen en Düsseldorf

vanaf € 99,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.
  • Bezoek de sfeervolle kerstmarkten van Oberhausen en Düsseldorf
  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Heerlijk shoppen in CentrO Oberhausen
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen. 

Dag 1: Kerstmarkt Oberhausen

Vanaf onze verzamelplaats vertrekken we naar Oberhausen, waar we in de loop van de ochtend arriveren we bij het overdekte winkelcentrum CentrO. Het winkelcentrum en de ca. 150 sfeervol aangeklede standjes voor de ingang bieden u alles voor gezellig kerstshoppen: verschillende soorten kunst, ambachtelijk gemaakte kerstgeschenken en heerlijke lekkernijen. Aan het begin van de avond vertrekken we naar ons hotel in Krefeld.

Dag 2: Kerstmarkt Düsseldorf

Na het ontbijt rijden we naar Düsseldorf, waar u een bezoek kunt brengen aan één van de grootste kerstmarkten van Europa. Slenter over de Königsallee of door de smalle, verlichte straatjes in de Altstadt, proef heerlijke lekkernijen zoals Glühwein, kaneelkoekjes en warme chocolademelk. Het 'dorp van peperkoekhuisjes' biedt één en al sfeer en gezelligheid! Aan het einde van de middag vertrekken we naar Nederland. In de avond keert u terug op uw opstapplaats.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Bij de reizen met vertrek op zaterdag kan het voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend
.

Parkhotel Krefelder Hof 4*

Het hotel ligt in een park op ongeveer 2 km afstand van het centrum van Krefeld. Nabij het hotel is een tramhalte. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, sauna, fitnessruimte en lift. De kamers zijn voorzien van badkamer met douche en toilet, telefoon en televisie. Een standaardkamer met 2-persoonsbed is bij de prijs inbegrepen, tegen een toeslag kunt u een standaardkamer met 2 aparte bedden boeken.

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
03:51:04 | 0,36 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch