telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
ma. t/m vr.: 08:00 - 20:00 uur zaterdag: 08:30 - 16:30 uur
Naar 'mijn reis' omgeving

Kerstmarkten Moezel All-Inclusive 3 dagen

  • Overnachtingen, ontbijt, lunch en diner inbegrepen!
  • Gratis consumpties 17:00 - 24:00 uur
  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Verblijf in Hotel Erica, beoordeeld met een 8,9!
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
*Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1 Heenreis en Koblenz

Vanaf ons verzamelpunt in Nieuw-Dijk zetten we koers richting Koblenz, Duitsland. In de schilderachtige oude stadskern van Koblenz vind je zo'n 100 sfeervol gedecoreerde houten kraampjes. Bij de vesting Ehrenbreitstein beleef je volop winterpret. Je kunt er genieten van livemuziek en een ijsbeeldhouwer bewonderen. In de loop van de middag rijden we naar ons hotel in Treis-Karden. 

Dag 2 Bernkastel-Kues en Traben-Trarbach

Word rustig wakker en geniet van een heerlijk ontbijtbuffet. Na het ontbijt vertrekken we naar de middeleeuwse stad Bernkastel-Kues. Je vindt er veel smalle steegjes en vakwerkhuizen, dit is dan ook een prachtige plek voor een gezellige kerstmarkt. Na een bezoek aan de kerstmarkt van Bernkastel-Kues reizen we door naar Traben-Trarbach waar we een bijzondere kerstmarkt bezoeken. Waarom is deze bijzonder? Hij is namelijk ondergronds en is te vinden in de historische wijnkelders! Bekijk de ambachtelijke streekproducten en vergeet natuurlijk niet om een lekker wijntje te proeven.

Dag 3 Keulen en terugreis

De reis wordt afgesloten met een bezoek aan Keulen. Tuurlijk wordt er eerst genoten van het ontbijt waarna we afreizen naar de kerstmarkt voor de Dom! Deze kerstmarkt is door de pers gekozen tot mooiste kerstmarkt van Europa. Op deze prachtige kerstmarkt vind je 160 standjes met voornamelijk decoratieartiekelen, handwerk en kunst. De kerstmarkt op de ''Alter Markt' wordt volgens de legende elk jaar weer opgebouwd door de Keulse kabouters, die er voor zorgen dat deze kerstmarkt zijn historische sfeer niet verliest. Aan het einde van de middag vertrekken we richting Nederland. Bij ons verzamelpunt krijg je nog de mogelijkheid om een hapje te eten. Daarna brengen onze service-lijnen je terug naar de opstapplaats.

Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Hotel Erica

Direct aan de oevers van de Moezel vind je Hotel Erica. Hotel Erica is gelegen in het kleine dorpje Treis-Karden dichtbij Cochem. Alle kamers beschikken over een zitje, TV en een badkamer met douche/bad en toilet. De meeste kamers beschikken over een balkon. In het restaurant van het hotel kun je dagelijks genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, lunch en 3-gangendiner. 's Avonds organiseert het hotel vaak een activiteit. Bij mooi weer kun je genieten van een lekker drankje op het panoramaterras. Ook heeft het hotel een bar-lounge waar je kunt biljarten en darten. In deze bar-lounge is tevens een huisbioscoop te vinden met Fox Sports. Het hotel beschikt niet over een lift. De kamers zijn verdeeld over de begane grond, de eerste en de tweede verdieping. Ook heeft dit hotel gratis kofferservice.

Opstapplaatsen en vertrektijden

Genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Wanneer u een reis heeft geboekt krijgt u ongeveer een week voor vertrek de definitieve reisbescheiden. Hierin staat de definitieve opstaptijd.

De weergegeven tijden zijn richttijden voor vertrek. De definitieve vertrektijd ontvang je in de reispapieren.
Opstaplocatie Opstaptijd
Route A
Groningen
Leeuwarden*
Maastricht*
Goes*
Assen
Sittard*
Delft
Hoorn*
Heerenveen*
Roosendaal
Den Haag
Alkmaar*
Weert
Vlaardingen
Purmerend*
Hoogeveen
Roermond
Enschede
Leiden
Rotterdam
Beverwijk*
Zaandam*
Breda
Eindhoven
Emmeloord*
Meppel
Hengelo
Haarlem
Amsterdam
Alphen aan den Rijn
Almere
Venlo
Helmond
Dordrecht
Tilburg
Bodegraven
Almelo
Nieuwleusen
Lelystad*
Veghel
Gorinchem
Hilversum
Harderwijk*
Den Bosch
Utrecht
Zwolle
Uden
Deventer
Boxmeer
Tiel
Amersfoort
Oss
Heerde
Nijmegen
Zutphen
Veenendaal
Apeldoorn
Ede
Arnhem
Doetinchem*
Nieuw-Dijk / Didam
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Den Hulst 134
7711 GT Nieuwleusen
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
06:15:37 | 0,48 | vannood | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch