Kerstmarkten Moezel - All inclusive 3 dagen

  • Overnachtingen, ontbijt, lunch en diner inbegrepen!
  • Gratis consumpties 17:00 - 24:00 uur
  • Vervoer per comfortabele touringcar
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Heenreis en Koblenz

Vanaf ons verzamelpunt in Nieuw-Dijk zetten we koers richting Koblenz, Duitsland. In de schilderachtige oude stadskern van Koblenz vind je zo'n 100 sfeervol gedecoreerde houten kraampjes. Bij de vesting Ehrenbreitstein beleef je volop winterpret. Je kunt er genieten van livemuziek en een ijsbeeldhouwer bewonderen. In de loop van de middag rijden we naar ons hotel in Treis-Karden. 

Dag 2: Bernkastel-Kues en Traben-Trarbach

Word rustig wakker en geniet van een heerlijk ontbijtbuffet. Na het ontbijt vertrekken we naar de middeleeuwse stad Bernkastel-Kues. Je vindt er veel smalle steegjes en vakwerkhuizen, dit is dan ook een prachtige plek voor een gezellige kerstmarkt. Na een bezoek aan de kerstmarkt van Bernkastel-Kues reizen we door naar Traben-Trarbach waar we een bijzondere kerstmarkt bezoeken. Waarom is deze bijzonder? Hij is namelijk ondergronds en is te vinden in de historische wijnkelders! Bekijk de ambachtelijke streekproducten en vergeet natuurlijk niet om een lekker wijntje te proeven.

Dag 3: Keulen en terugreis

De reis wordt afgesloten met een bezoek aan Keulen. Tuurlijk wordt er eerst genoten van het ontbijt waarna we afreizen naar de kerstmarkt voor de Dom! Deze kerstmarkt is door de pers gekozen tot mooiste kerstmarkt van Europa. Op deze prachtige kerstmarkt vind je 160 standjes met voornamelijk decoratieartiekelen, handwerk en kunst. De kerstmarkt op de ''Alter Markt' wordt volgens de legende elk jaar weer opgebouwd door de Keulse kabouters, die er voor zorgen dat deze kerstmarkt zijn historische sfeer niet verliest. Aan het einde van de middag vertrekken we richting Nederland. Bij ons verzamelpunt krijg je nog de mogelijkheid om een hapje te eten. Daarna brengen onze service-lijnen je terug naar de opstapplaats.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Enjoyhotel Bottler

Landgasthof Bottler ligt centraal in het wijndorp Veldenz, vlakbij de oevers van de Moezel. Het hotel beschikt over een restaurant, twee terrassen en gratis wifi. De keurige kamers hebben een douche, wc en een televisie met Nederlandstalige zenders. De kamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. Het hotel heeft geen lift, maar heeft goed begaanbare trappen. Op de dag van aankomst wordt uw koffer naar uw kamer gebracht. Het enjoy-programma zorgt ervoor dat u dagelijks kunt genieten van het All-Inclusive-arrangement en een gevarieerd avondprogramma in en rondom het hotel.

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

.
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
03:09:55 | 1,07 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch