Kerstmarkten Luxemburg, Metz en Trier 3 dagen

  • Overnacht in Hotel Ibis Esch Belval 3*!
  • Geniet beide ochtenden van een heerlijk ontbijtbuffet
  • Bezoek drie landen in één reis
  • Vervoer per comfortabele touringcar
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Heenreis en Trier

Vanaf het verzamelpunt rijden we naar Trier. Deze kerstmarkt staat bekend als één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. De middeleeuwse Grote Markt en het plein voor de imposante Dom zijn geheel in kerstsfeer ondergedompeld. De versierde houten kramen bieden u allerlei kerstproducten en lekkernijen. Daarnaast zijn er optredens van muziekkapellen en het poppentheater.

Dag 2: Metz

Na het ontbijt gaan we naar Metz, de hoofdstad van de regio Lotharingen in Frankrijk. De kerstmarkt in Metz is één van de grootste kerstmarkten in Frankrijk. Op de verschillende pleinen vindt u talloze traditionele decoraties en versieringen, ambachtswerken en diverse lekkernijen. Metz veranderd tijdens de kerstperiode in een ware lichtstad met duizenden lichtjes.

Dag 3: Luxemburg en terugreis

Vandaag bezoeken we Luxemburg. Op de grote kerstmarkt in het centrum van de stad en de kleinere Sint-Niklaasmarkt vind je alle klassieke elementen van een gezellig kerstmarkt; versierde kerstbomen, sfeervolle kraampjes met mooie kerstgeschenken en vele lichtjes. Daarnaast is Luxemburg bij uitstek geschikt om te shoppen. Aan het begin van de middag vertrekken we richting Nederland. Onderweg heb je de gelegenheid om iets te eten, alvorens je met onze servicelijn naar de opstapplaats wordt gebracht.
 
N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Hotel Ibis Esch Belval 3*

Het hotel is gelegen in het centrum van Esch-Belval, vlakbij de Franse grens. Op loopafstand van het hotel vind je het muziektheater Rockhal en naast het winkelgebied Plaza. Je vindt in het hotel een moderne bar en lift. Alle kamers beschikken over een badkamer met douche en toilet, telefoon, radio en tv.

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
20:54:52 | 0,2 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch