Kerstmarkten Lille, Canterbury en Brugge 3 dagen

  • Heerlijk Ibis hotel
  • Inclusief ontbijtbuffet
  • Drie kerstmarkten in drie verschillende landen
  • Bezoek Ice Magic sneeuw- en ijssculpturen show
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Lille

Als onze groep compleet is vertrekken we vanaf onze verzamelplaats naar het Franse Lille. Je weet wel, die mooie stad met die prachtige citadel. Overigens bruist deze stad van de prachtige gevels en weelderige decoraties. Tijdens de kerst bieden vele ambachtlieden hun originele kerstcadeaus aan in de circa 80 chalets. Stap in de sprookjesachtige reuzenrad op de Grote Markt en bekijk de sfeervol aangeklede etalages van maar liefst 3900 boetiekjes. Aan het begin van de avond vervolgen we onze weg naar ons hotel. 

Dag 2: Canterbury

Vandaag staat een bezoek aan het Engelse Canterbury op het programma. Na een lekker ontbijt stappen we aan boord van de boot naar Dover waar we onze weg naar Canterbuy per bus vervolgen. De kerstmarkt in Canterbury is gevuld met lokale lekkernijen en orginele kerstgeschenken. De eeuwenoude en overigens prachtige kathedraal vormt het middelpunt van de kerstmarkt en geeft een sprookjesachtige sfeer. De met vele lichtjes versierde smalle straatjes, de gezellige pleinen en de sprookjesachtige etalages doen hier nog een schepje bovenop. Volop genieten!

Dag 3: Brugge

Brugge is sowieso al een leuke stad, maar wanneer deze is ondergedompeld in de kerstsfeer is deze nóg mooier! Smul bij de gezellige kerststallen van de wafels, Glühwein en andere lekkernijen. Vergeet ook geen bezoek te brengen aan de Kersthappening waar je nieuwste feesttrends kunt oppikken én waar je kunt deelnemen aan een (decoratie) workshop of bloemschikdemonstratie. Aan het einde van de middag komt er een einde aan onze gezellige kerstreis en keren we terug naar Nederland. Eenmaal in ons eigen landje krijg je de mogelijkheid om wat te eten waarna je terug wordt gebracht naar jouw opstapplaats.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Hotel Ibis Calais Tunnel Sous la Manche 3*

Ons hotel ligt in Coquelles wat ongeveer 4 kilomter van het centrum van Calais ligt. Dichtbij het hotel vind je een winkelcentrum genaamd. Eurotunnel Cité Europe. Het hotel zelf is voorzien van een restaurant, bar en lift. De kamers beschikken over een badkamer met douche en toilet, föhn, telefoon, televisie en radio. 

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
18:25:59 | 0,2 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch