Kerstmarkten Kopenhagen, Lübeck en Bremen 3 dagen

  • Twee overnachtingen aan boord van Finnlines
  • Verblijf o.b.v. halfpensioen (ontbijt en diner)
  • Schitterende Duitse Hanzesteden Lübeck en Bremen
  • Prachtige hoofdstad van Denemarken: Kopenhagen
  • Vervoer per comfortabele touringcar
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Lübeck

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons verzamelpunt in Nederland. Na een kopje koffie rijden we naar Lübeck in Duitsland, waar we rond 16.00 uur aankomen. De historische binnenstad van de Hanzestad Lübeck met haar talloze monumenten is één grote toeristische trekpleister. Het raadhuis op de markt behoort tot één van de mooiste van Duitsland. Omstreeks 20.00 uur gaan we naar de haven van Travemünde, waar we aan boord gaan van de Finnlines-ferry. Aan boord kunt u genieten van het diner in het self-service restaurant.

Dag 2: Kopenhagen

Geniet u van het ontbijt aan boord, terwijl we de haven van Malmö binnenvaren. Na de ontscheping vervolgen we de reis. Via de beroemde Öresundsbron, de brug-tunnelcombinatie, die Zweden met Denemarken verbindt, rijden we in ongeveer één uur naar Kopenhagen. U kunt de stad op eigen gelegenheid verkennen of deelnemen aan de uitgebreide tour o.l.v. een Nederlandssprekende gids (bij te boeken optie). De tour brengt u langs de beroemde Kleine Zeemeermin, het koninklijke kasteel Amaliënborg en de oude haven Nyhavn. De middag heeft u vrij te besteden in Kopenhagen. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het beroemde attractiepark Tivoli of de winkelstraat Strøget verkennen, die tot één van de langste straten van Europa behoort. Zowel Tivoli, Strøget als de Nyhavn ademen één en al Kerst! Rond 18.30 uur rijden we terug naar Malmö voor de nachtovertocht naar Travemünde. Aan boord kunt wederom dineren in het self-service restaurant.

Dag 3: Bremen

Na het ontbijt gaan we van boord en rijden we naar de Hanzestad Bremen, dat onlosmakelijk verbonden is met het sprookje van de Bremer stadsmuzikanten. In het prachtige centrum aan de oever van de Weser, waar vrijwel alles op loopafstand te bereiken is, worden de muzikanten met een standbeeld geëerd. Het vormt dan ook het perfecte decor voor zowel een verrassende citytrip, als een dagje kerstmarkt. De bijna 200 kraampjes vindt u vooral rondom het Gothische Rathaus, blikvanger van de stad. Flaneert u door de Böttcherstrasse, een 110-meter-lang ‘Gesamtkustwerk’ gebouwd in de jaren ’20 met diverse horeca-gelegenheden, musea, ateliers en het carillon (30 klokken van Meissener porselein), of dwaal door de kronkelende steegjes van het romantische Schnoorviertel, de oudste wijk van de stad. Slaat u vooral de kerstmarkt op de Schlachte niet over: de middeleeuwse kerstmarkt aan de oevers van de Weser. Met de schepen op de achtergrond komt de rijke historie van Bremen hier tot leven! In de middag rijden we terug naar onze verzamelplaats in Nederland.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Tijdens deze reis verblijft u twee nachten aan boord van Finnlines, de nachtferry tussen het Noord-Duitse Travemünde en het Zweedse Malmö. U verblijft aan boord in tweepersoons binnenhutten met douche en toilet. Aan boord van het schip bevinden zich een self-service restaurant, bar en een shop.

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
15:28:33 | 0,19 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch