Kerstmarkten Keulen, Kassel en Dortmund 3 dagen

  • Verblijf in een 4* hotel
  • Inclusief ontbijtbuffet en diner
  • Mooiste kerstmarkt van Europa in Keulen
  • Sprookjeskerstmarkt in Kassel
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Kerstmarkt Keulen

Als onze groep compleet is vertrekken we vanaf onze verzamelplaats naar Duitsland. Onze eerste bestemming is het gezellige Keulen waar we aan het eind van de ochtend zullen arriveren. We bezoeken meteen de kerstmarkt in deze stad en dat is er nier zomaar één! De kerstmarkt voor de Dom in Keulen is namelijk door de pers gekozen tot mooiste kerstmarkt van Europa. In de schaduw van de hoogste kerstboom van de rijnregio staan ongeveer 160 standjes die jou de mooiste decoratieartikelen, handwerk en kunst laten zien. De kerstmarkt op de “Alter Markt” behoudt zijn historische sfeer door het verhaal dat nog ieder jaar wordt doorverteld. De legende vertelt namelijk dat de kerstmarkt altijd wordt opgebouwd door de Keulse kabouters. Aan het einde van de middag arriveren we in ons hotel in Stadtallendorf waar je kan genieten van een heerlijk diner. 

Dag 2: Sprookjeskerstmarkt Kassel

In de maanden november en december wordt het centrum van Kassel helemaal omgetoverd in kerstsfeer dat elk jaar het thema heeft van een sprookje. Dit jaar is dat het sprookje 'Roodkapje' van de gebroeders Grimm. Proef de vele lekkernijen bij de verschillende culinaire kraampjes, aanschouw hoe de ambachtslieden jouw kerstcadeaus ter plaatse maken of bezoek het winkelcentrum City Point. Met meer dan 60 verschillende winkels wordt de kans van slagen hier wel erg groot! Aan het einde van de middag keren we terug naar het hotel waar een heerlijk diner op jou staat te wachten. 

Dag 3: Dortmund

Geniet voor de laatste keer van het lekkere ontbijtbuffet en pak je spullen voor de laatste kerstmarkt van deze reis. Onze bestemming voor vandaag is de kerstmarkt in Dormund, waar we aan het eind van de ochtend zullen arriveren. Deze kerstmarkt staat bekend als één van de mooiste van onze oosterburen. Hier kan je heerlijk snuffelen tussen meer dan 300 kraampjes die gevuld zijn met kunsthandwerk, kerstdecoratie, houtsnijwerk, kunsthandwerk, bijzonder speelgoed en nog véél meer. Aan het einde van de middag vertrekken we, samen met alle net gekochte prachtige kerstspullen, naar Nederland. Hier heb je de mogelijkheid om wat te eten en vervolgens word je terug gebracht naar jouw opstapplaats. 

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Parkhotel Stadtallendorf 4*

In dit hotel kan je heerlijk genieten van de luxe van de vier sterren. Dit Parkhotel ligt in een groot park op ongeveer 800 meter van het centrum en biedt makkelijk toegang tot de schilderachtige Duitse sprookjesroute. In het hotel vind je een restaurant, bar, tuin, terras en kegelbaan. Het hotel heeft geen lift maar bestaat uit slechts 2 verdiepingen. De kamers beschikken over een telefoon, televisie en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn.
 

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
04:16:56 | 0,39 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch