telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
ma. t/m vr.: 09:00 - 17:30 uur zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Naar 'mijn reis' omgeving

Kerstmarkten Keulen en Oberhausen 2 dagen

  • Inclusief overnachting en ontbijt!
  • Verblijf in Mercure Hotel Düsseldorf Ratingen 3*
  • Hotelbeoordeling: 7,4!
  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Veel leuke kerstmarkten!
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
*Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1 Kerstmarkt Keulen

Vanaf ons verzamelpunt vertrekken we met de touringcar naar Keulen. Aan het eind van de ochtend zullen we hier arriveren. Je bezoekt de kerstmarkt voor de Dom in Keulen, door de pers gekozen tot mooiste kerstmarkt van Europa! Op deze kerstmarkt vind je zo'n 160 standjes met decoratie-artikelen, handwerk en kunst. Een andere kerstmarkt in Keulen, de ''Alter Markt'' wordt volgens de legende elk jaar weer opgebouwd door Keulse kabouters, die er elk jaar weer voor zorgen dat deze kerstmarkt zijn historische sfeer niet verliest. Je krijgt ook nog de mogelijkheid om de kerstmarkt in de haven te bezoeken.

Dag 2 Kerstmarkt Oberhausen

Na genoten te hebben van het ontbijt stappen we in de touringcar en vertrekken we richting Oberhausen. In de loop van de ochtend arriveren we bij het overdekte winkelcentrum CentrO. Bij dit overdekte winkelcentrum kun je heerlijk kerstshoppen. Om het winkelcentrum vind je zo'n 150 sfeervolle kraampjes welke je de gelegenheid bieden om leuke kerstinkopen te doen! Je vindt er verschillende soorten kunst en ambachtelijk gemaakte kerstgeschenken. Tuurlijk ontbreken de Duitse lekkernijen ook niet! Halverwege de middag vertrekken we richting het verzamelpunt vanwaar je met de servicelijn naar de opstapplaatsen wordt gebracht.

Bij de reizen met vertrek op zaterdag kan het voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Mercure Hotel Düsseldorf Ratingen

Het driesterrenhotel Superior Mercure Hotel Düsseldorf Ratingen ligt op een ideale locatie, niet ver van de steden Düsseldorf, Duisburg en Essen. Het hotel heeft lichte kamers met een satelliet-tv en thee- en koffiefaciliteiten. Alle 118 kamers beschikken over gratis WiFi en er is een lift in het hotel aanwezig . Het hotel beschikt eveneens over een restaurant waar u terecht kunt voor een snelle snack, uitgebreid driegangenmenu of een drankje aan de bar.

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
19:55:04 | 0,26 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch