Kerstmarkten 2 dagen Oberhausen en Keulen

  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Overnacht in een prima Mercure hotel
  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Bezoek de sfeervolle kerstmarkt bij de Dom in Keulen
  • Heerlijk shoppen in CentrO Oberhausen
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
Prijzen zijn exclusief € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.

* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Kerstmarkt Oberhausen

Vanaf onze verzamelplaats vertrekken we naar Oberhausen, waar we in de loop van de ochtend arriveren bij het overdekte winkelcentrum CentrO. Het winkelcentrum en de ca. 150 sfeervol aangeklede standjes voor de ingang bieden je alles voor gezellig kerstshoppen; verschillende soorten kunst, ambachtelijk gemaakte kerstgeschenken en heerlijke lekkernijen. Aan het begin van de avond vertrekken we naar ons hotel in Düsseldorf Ratingen.

Dag 2: Kerstmarkt Keulen

Na het ontbijt rijden we naar Keulen. De kerstmarkt bij de Dom in Keulen is sinds jaar en dag bekend en geliefd. En niet voor niks: volgens velen de mooiste kerstmarkt van Europa. In de schaduw van de hoogste kerstboom van de Rijnregio staan ca. 160 standjes met vooral decoratieartikelen, handwerk en kunst. De kerstmarkt op de 'Alter Markt' wordt volgens de legende elk jaar weer opgebouwd door de Keulse kabouters, die er nog steeds voor zorgen dat deze kerstmarkt zijn historische sfeer niet verliest. Aan het eind van de middag rijden we terug naar onze verzamelplaats in Nederland, vanwaar je weer teruggebracht wordt naar jouw opstapplaats.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.

Mercure Hotel Düsseldorf Ratingen 3*

Het driesterrenhotel Superior Mercure Hotel Düsseldorf Ratingen ligt op een ideale locatie, niet ver van de steden Düsseldorf, Duisburg en Essen. Het hotel heeft lichte kamers met een satelliet-tv en thee- en koffiefaciliteiten. Alle 118 kamers beschikken over gratis WiFi en er is een lift in het hotel aanwezig . Het hotel beschikt eveneens over een restaurant waar u terecht kunt voor een snelle snack, uitgebreid driegangenmenu of een drankje aan de bar.

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
04:36:50 | 0,2 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch