Kerstmarkten Keulen en Bonn 2 dagen

  • Inclusief overnachting en ontbijt!
  • Verblijf in Ibis Hotel Bonn
  • Mooiste kerstmarkt van Europa in Keulen
  • Kerstmarkt met kunstenaars en handwerkers
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Kerstmarkt Keulen

Vanaf onze verzamelplaats vertrekken we met de touringcar naar Keulen. Aan het eind van de ochtend zullen we hier arriveren. Je bezoekt de kerstmarkt voor de Dom in Keulen, door de pers gekozen tot mooiste kerstmarkt van Europa! Op deze kerstmarkt vind je zo'n 160 standjes met decoratieartikelen, handwerk en kunst. Een andere kerstmarkt in Keulen, de ''Alter Markt'' wordt volgens de legende elk jaar weer opgebouwd door Keulse kabouters, die er elk jaar weer voor zorgen dat deze kerstmarkt zijn historische sfeer niet verliest. Je krijgt ook nog de mogelijkheid om de kerstmarkt op een rijnschip te bezoeken. Hier vind je originele geschenkideeën en heb je vanaf het panoramadek een schitterend uitzicht. Aan het einde van de middag vertrekken we richting ons hotel. 

Dag 2: Kerstmarkt Bonn

In het gezellige Bonn kan je heerlijke kerstshoppen bij zo'n 190 kerstkraampjes. Deze kerstmarkt staat bekend om zijn versierde kerstmarkten met kleine kerstdorpen waar vele kunstenaars en handwerkers hun kunsten laten zien. Wij twijfelen er dus niet aan dat je met een origineel kerstgeschenk thuis zal komen. Er is ook genoeg vertier: verschillende koren en andere artiesten treden op. Halverwege de middag vertrekken we naar Nederland. Vanaf het verzamelpunt wordt je weer teruggebracht naar jouw opstapplaats.  

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Bij de reizen met vertrek op zaterdag kan het voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend
.

Hotel Ibis Bonn

Het hotel ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het centrum en het centraal station van Bonn. Ibis serveert een vroeg en een laat ontbijt en heeft een bar die 24 uur per dag geopend is. De kamers zijn voorzien van alle comfort. De eigen badkamers beschikken over een douche, toilet en haardroger. Elke kamer heeft airco, is geluiddicht en uitgerust met innovatieve Sweet Bed by Ibis bedden voor ultiem slaapcomfort. Verdere voorzieningen zijn een bureau, gratis WiFi en een tv met een brede selectie Sky zenders.

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
15:19:01 | 0,17 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch