Kerstmarkten Hamburg 4 dagen

  • Inclusief ontbijt- en dinerbuffet!
  • Comfortabele reis per touringcar
  • Overnacht in Hotel Holst 3* Superior
  • Gratis gebruik sauna en zwembad in hotel
  • Welkomstdrankje
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Kerstmarkt Osnabrück

Vanaf ons verzamelpunt vertrekken we naar de kerstmarkt in Osnabrück waar we rond het middaguur arriveren. Deze kerstmarkt wordt ook wel 'de mooiste kerstmarkt van het noorden' genoemd. De gevels zijn sfeervol verlicht en de geur van geroosterde delicatessen en kruidige glühwein trekt door de binnenstad. De bekendste bezienswaardigheden zijn de zes meter hoge notenkraker en kerstspeeldoos. Aan het eind van de middag vertrekken we richting ons hotel, waar je kunt genieten van het diner.

Dag 2: Kerstmarkt Hamburg

Na een lekker ontbijtje te hebben gegeten vertrekken we met de touringcar naar het centrum van Hamburg. Op de gezellige kerstmarkt van Hamburg vind je vele kraampjes waar je de mogelijkheid hebt om verschillende typische Duitse lekkernijen te proeven en orgiginele cadeaus te kopen. Onder de versierde kerstboom kun je meekijken over de schouder van verschillende ambachtslieden terwijl je op de achtergrond kunt genieten van de gospelkoren en fanfares. Aan het einde van de middag vertrekken we weer naar ons hotel, waar je kunt genieten van een lekker diner.

Dag 3: Kerstmarkt bij kasteel Bergedorf

Goedemorgen! Nadat je ontwaakt bent kun je wederom genieten van het ontbijtbuffet. Daarna stappen we in de bus en vertrekken we naar de kerstmarkt in de kasteeltuin van het middeleeuwse kasteel Bergedorf. 's Middags reizen we door naar de haven van Hamburg waar je de mogelijkheid hebt om het museum in een onderzeeër te bezoeken. Aan het einde van de middag keren we weer terug naar ons hotel waar het diner klaar staat. 's Avonds kan er gedanst worden, want er is een dansavond met live-muziek!

Dag 4: Kerstmarkt Bremen

Vandaag rijden we naar Bremen, hier heb je de mogelijkheid om een bezoek brengen aan de kerstmarkt. Deze markt met ca. 160 kraampjes staat bekend om haar middeleeuwse uitstraling. Met de vele geuren nog in de neus vertrekken we in de middag weer naar de verzamelplaats in Nederland, waarvandaan je met onze servicelijn naar de opstapplaats wordt gebracht.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Hotel Holst 3* Superior

Het hotel ligt op ongeveer 30km van Hamburg in het mooie heuvellandschap van de gemeente Rosengarten. In het hotel vind je diverse restaurants, een bar, terras en een lift. In de grote tuin kun je heerlijk wandelen of een potje tafeltennis spelen. Tijdens je verblijf kun je gratis gebruik maken van het Rooms-Osmaanse thermen landschap met 2 Finse sauna's, 2 aroma cabines, stoombad, zwembad en fitnessruimte. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, toilet, föhn, telefoon, televisie en een zithoek. De kamers geven je een fraai uitzicht op de omgeving of de tuin.

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
04:44:15 | 0,2 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch