Kerstmarkten Frankfurt, Heidelberg en Keulen 3 dagen

  • Verblijf in een heerlijk Campanile hotel
  • Inclusief ontbijtbuffet
  • Ontdek het verrassende Frankfurt am Main
  • Bezoek één van de mooiste authentieke Duitse steden Heidelberg
  • Kerstmarkt voor de beroemde Dom van Keulen
  • Vervoer per comfortabele touringcar
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Frankfurt am Main

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons verzamelpunt in Nederland. Na een kopje koffie rijden we naar Frankfurt am Main, het economische hart van Duitsland. De vele torenhoge kantoorgebouwen leveren de stad de bijnaam 'Manhattan am Main'. Het vormt een prachtig contrast met de oude binnenstad, zoals we die in veel Duitse steden kennen: sfeervol en gezellig met talloze middeleeuwse huizen en smalle steegjes. Het oude centrum aan de Main vormt een prachtig decor voor één van de grootste kerstmarkten van Duitsland. In de ruim 200 kraampjes vindt u de mooiste kerstgeschenken, ambachten en lokale lekkernijen.

Dag 2: Heidelberg

Op iets meer dan een uurtje rijden ligt de beroemde universiteitsstad Heidelberg. De middeleeuwse brug over de Neckar met het aan de overzijde gelegen kasteel Schloss Heidelberg is één van de meest gefotografeerde plekken van Duitsland. Precies tussen de Neckaroever en het Schloss ligt de prachtige oude binnenstad van Heidelberg, volledig in kerstsfeer. Een mooiere locatie voor een kerstmarkt lijkt nauwelijks denkbaar. Dwaalt u door het centrum van de stad en geniet u van alle geuren, kleuren en smaken op de traditionele kerstmarkt.

Dag 3: Keulen

Na het ontbijt verlaten we Offenbach en rijden we naar Keulen, waar we aan het eind van de ochtend zullen arriveren. De kerstmarkt voor de Dom in Keulen is sinds jaar en dag bekend en geliefd. En niet voor niks: volgens velen de mooiste kerstmarkt van Europa. In de schaduw van de hoogste kerstboom van de rijnregio staan ca. 160 standjes met vooral decoratieartikelen, handwerk en kunst. De kerstmarkt op de 'Alter Markt' wordt volgens de legende elk jaar weer opgebouwd door de Keulse kabouters, die er nog steeds voor zorgen dat deze kerstmarkt zijn historische sfeer niet verliest. Aan het eind van de middag rijden we terug naar onze verzamelplaats in Nederland, vanwaar u weer teruggebracht wordt naar uw opstapplaats.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Het Campanile Hotel 3* bevindt zich aan de rand van Offenbach, nabij Frankfurt am Main. Per openbaar vervoer is het centrum van Frankfurt am Main snel en gemakkelijk te bereiken. Het hotel beschikt o.a. over een Bar/Snackbar, lift en wifi. Uw kamer is voorzien van tv en badkamer met bad of douche en wc.
 

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
16:02:44 | 0,25 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch