Kerstmarkten 2 dagen Essen en Oberhausen

  • Bezoek de sfeervolle kerstmarkten van Essen en Oberhausen
  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Heerlijk shoppen in CentrO Oberhausen
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
Prijzen zijn exclusief € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.

* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Kerstmarkt Essen

Vanaf onze verzamelplaats vertrekken we naar Essen, dat volledig in het teken staat van Kerst. De internationale kerstmarkt behoort met zijn circa 250 kraampjes tot de grootste en meest favoriete in Duitsland. Je vindt er buitengewone ideeën voor kerstgeschenken en culinaire specialiteiten uit alle delen van de wereld. Aan het begin van de avond vertrekken we naar ons hotel in Krefeld.

Dag 2: Kerstmarkt Oberhausen

Na het ontbijt brengt de chauffeur jou naar het overdekte winkelcentrum CentrO in Oberhausen. De kerstmarkt in Oberhausen is een fantastische beleving en staat helemaal in het teken van kerstshoppen. Sfeervol opgebouwd met houten huisjes, maar met een heel andere sfeer in en om het winkelcentrum. Er is een groot assortiment met leuke kerstspullen. Op de kerstmarkt vind je een sfeervol betoverend winterlandschap met een dorp en mooie kerk gehuld in kerstverlichting. Of het nu is van een kerstoutfit tot heerlijke Duitse kerstversnaperingen en winterse drankjes; het ontbreekt je hier aan niets. Aan het einde van de middag rijden we terug naar onze verzamelplaats in Nederland, vanwaar je weer wordt teruggebracht naar jouw opstapplaats.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
15:17:11 | 0,17 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch