Kerstmarkten Essen en Oberhausen 2 dagen

  • 4* hotel in een heerlijk park
  • Inclusief ontbijt
  • Internationale kerstmarkt in Essen
  • Grootste kerstmarkt in het Ruhrgebied
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Kerstmarkt Essen

Vanaf onze verzamelplaats rijden we naar de kerstmarkt in Essen, waar we aan het einde van de ochtend arriveren. We gaan gelijk de mooie kerstmarkt in deze stad bezoeken. Deze internationale kerstmarkt is onwijs populair met haar 250 kraampjes en daarmee behoort ze tot één van de grootste kerstmarkten van Duitsland. De internationale sfeer komt van de verschillende kerstgeschenken en culinaire specialiteiten van over de hele wereld. Aan het begin van de avond wordt je door de bus naar ons hotel in Krefeld gebracht voor de overnachting. 

Dag 2: Kerstmarkt Oberhausen

Eerst een lekker ontbijt en dan in de touringcar naar Oberhausen. Daar brengen we een bezoek aan CentrO, een waanzinnig groot en overdekt winkelcentrum. De prachtige kerstdecoratie, met meer dan 300.000 lichtjes, zorgt voor een fantastische sfeer in en buiten het grote winkelcomplex. Met keuze uit meer dan 200 winkels zal jij hier gegarandeerd slagen voor je kerstcadeaus. Aan het eind van de middag rijden we terug naar onze verzamelplaats in Nederland en wordt je met de servicelijn naar jouw opstapplaats gebracht.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Bij de reizen met vertrek op zaterdag kan het voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend
.

Mercure Hotel Krefeld 4*

Dit fijne 4* hotel ligt ten noorden van het centrum van Krefeld. De locatie is heerlijk, in een groot park en naast een golfbaan. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, lounge, terras en lift. De kamers zijn voorzien van badkamer met douche en toilet, telefoon, radio en televisie. 

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
23:29:18 | 0,25 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch