Kerstmarkten Essen en Düsseldorf 2 dagen

  • Verblijf in Ibis Essen Hauptbahnhof
  • Lekker ontbijt
  • Internationale kerstmarkt in Essen
  • Gezellig kerstmarkt in Düsseldorf
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Kerstmarkt Essen

Zodra onze groep compleet is stappen we in onze touringcar op naar Essen. Hier zullen we aan het einde van de ochtend arriveren zodat je meteen de kerstmarkt kunt ontdekken. Deze internationale kerstmarkt is onwijs populair met haar 250 kraampjes. Daarmee behoort ze tot één van de grootste kerstmarkten van Duitsland. De internationale sfeer komt van de verschillende kerstgeschenken en culinaire specialiteiten van over de hele wereld. Aan het begin van de avond wordt je door de bus naar ons hotel in Essen gebracht voor de overnachting. 

Dag 2: Kerstmarkt Düsseldorf

Eerst een lekker ontbijt en dan in de touringcar naar Düsseldorf. Daar brengen we een bezoek aan één van de grootste kerstmarkten van Europa. Slenter door de smalle, verlichte straatjes in de Altstadt, proef heerlijke lekkernijen zoals Glühwein, kaneelkoekjes en warme chocolademelk. Vergeet ook zeker het 'dorp van peperkoekhuisjes' niet, want daar is het gegarandeerd gezellig. Met mooie souvieniers en kerstgeschenken verlaten we aan het einde van de middag Duitsland om richting Nederland te rijden. Vanaf onze verzamelplaats word je met onze servicelijn naar jouw opstapplaats teruggebracht.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Bij de reizen met vertrek op zaterdag kan het voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend
.

Ibis Essen Hauptbahnhof

Dit heerlijke Ibis hotel ligt in het centrum van Essen. Het hotel is pas gerenoveerde hotel, heeft een ideale locatie vlakbij het station en beschikt over een bar en lift. De kamers zijn modern en comfortabel ingericht en voorzien van een eigen douche, toilet en airconditioning. In dit hotel zijn geen 3-persoonskamers te reserveren. 

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
15:14:28 | 0,23 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch