Kerstmarkten 2 dagen Essen en Düsseldorf

vanaf € 119,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.
  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Overnacht in een modern Ibis hotel in het centrum van Essen
  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Heerlijk kerstshoppen op de gezelligste kerstmarkten
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Kerstmarkt Essen

Vanaf onze verzamelplaats rijden we naar de kerstmarkt in Essen, waar we aan het einde van de ochtend arriveren. Deze internationale kerstmarkt behoort met zijn circa 250 kraampjes tot de grootste en meest favoriete in Duitsland. Je vindt er buitengewone ideeën voor kerstgeschenken en culinaire specialiteiten uit alle delen van de wereld. Aan het begin van de avond rijden we door naar ons hotel in Essen voor de overnachting.

Dag 2: Kerstmarkt Düsseldorf

Na het ontbijt vertrekt de touringcar richting Düsseldorf, waar u een bezoek kunt brengen aan één van de grootste kerstmarkten van Europa. Slenter door de smalle, verlichte straatjes in de Altstadt, proef heerlijke lekkernijen zoals Glühwein, kaneelkoekjes en warme chocolademelk. Het 'dorp van peperkoekhuisjes' biedt één en al sfeer en gezelligheid! Aan het eind van de middag nemen we helaas afscheid van de kerstmarkten en met mooie herinneringen vertrekken we richting Nederland, waar je vanaf onze verzamelplaats met onze servicelijn naar jouw opstapplaats wordt gebracht.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Bij de reizen met vertrek op zaterdag kan het voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend
.

Ibis Essen Hauptbahnhof

Dit heerlijke Ibis hotel ligt in het centrum van Essen. Het hotel is pas gerenoveerde hotel, heeft een ideale locatie vlakbij het station en beschikt over een bar en lift. De kamers zijn modern en comfortabel ingericht en voorzien van een eigen douche, toilet en airconditioning. In dit hotel zijn geen 3-persoonskamers te reserveren. 

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
21:35:14 | 0,19 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch