Kerstmarkten Eisenach, Erfurt en Weimar 4 dagen

  • Met heerlijk ontbijt- en dinerbuffet
  • Comfortabele reis per touringcar
  • 3 hotelovernachtingen in Berghotel Friedrichroda 3*
  • Gratis gebruik zwembad en fitnessruimte
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Heenreis en kerstmarkt Eisenach

De reis begint vanaf ons verzamelpunt vanaf waar we vertrekken naar Eisenach in Thüringen. In dit mooie historische centrum is een gezellige kerstmarkt te vinden. Aangekomen bij het hotel word je welkom geheten door een echte 'Weihnachtself'. Nadat je de sleutels van de kamer hebt ontvangen kun je aan tafel schuiven voor een goed verzorgd koud en warm dinerbuffet. Na het diner is er een gezellige muziekavond met DJ. 

Dag 2: Kerstmarkt Erfurt

Na een lekker ontbijtbuffet vertrekken we richting Erfurt. Op deze grote kerstmarkt vind je meer dan 200 houten huisjes met leuke producten, specialiteiten en lekkernijen. In Erfurt vind je ook de Dom Severikerk en Kramerbrücke met diverse winkeltjes in voormalige woonhuizen die zeker een bezoekje waard zijn. Na het bezoek aan de kerstmarkt gaan we weer terug naar hotel waar een gezellige avond met live muziek en dans wordt georganiseerd

Dag 3: Kerstmarkt Weimar

De vier entreepoorten op de Markt in Weimar symboliseren de kerken van de stad. Het raadhuis wordt omgetoverd tot een grote adventskalender. Je vindt in Weimar een traditionele kerstmarkt met kraampjes door de hele stad. Na het diner kun je nog gezellig nakletsen tijdens de muziekavond in de lounge.

Dag 4: Terugreis

Na genoten te hebben van het laatste ontbijtbuffet vertrekken wij alweer richting Nederland. We rijden met onze touringcar weer richting ons verzamelpunt. Hier krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van het afscheidsdiner.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Berghotel Friedrichroda 3*

Het hotel ligt aan de rand van de plaats Friedrichroda. Alle kamers beschikken over douche, toilet, TV, telefoon en föhn. Het hotel is voorzien van zwembad, sauna (handmatige) kegelbaan en beautycentrum. Daarnaast heeft het een restaurant, een lounge en een “Biergarten”. Het hotel beschikt over meerdere liften. De avondprogramma’s in het hotel zijn onder voorbehoud.

Het Berghotel Friedrichroda heeft 2 type kamers:
Standaard kamers (is inbegrepen bij de reissom) en Classic kamers (tegen toeslag te reserveren).
De kwaliteit van beide kamers is gelijk. Het verschil is dat er enkele trappetjes genomen moeten worden om de standaard kamers te bereiken en de classic kamers per lift bereikbaar zijn.

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
18:38:36 | 0,19 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch