Kerstmarkten Düsseldorf, Trier en Monschau - All inclusive 3 dagen

  • Geniet van all-inclusive arrangement
  • Verblijf in een 3* hotel
  • Gratis consumpties 17u - 24u
  • Drie gezellige steden in kerstsfeer
  • Grootste overdekte kerstmarkt van Europa.
  • Gezellige kerstmarkt in Düsseldorf
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Düsseldorf

Als onze groep compleet is vertrekken we vanaf onze verzamelplaats naar Duitsland. Onze eerste bestemming is het gezellige Düsseldorf waar we ée'n van de grootste kerstmarkten van Europa bezoeken. Ga op zoek naar de mooiste kerstcadeaus in de smalle verlichte straatjes in de Altstadt en geniet van alle lekkernijen zoals kaneelkoekjes, warme chocolade melk en naturlich Glühwein. In de loop van de middag vertrekken we naar ons fijne hotel waar je welkom wordt geheten met een welkomstdrankje. 's Avonds geniet je van een heerlijk diner. 

Dag 2: Trier

Eerst een lekker en uitgebreid ontbijt en dan in de touringcar naar Trier. Dit is van zichzelf al een mooie stad, maar nu de stad is ondergedomeld in de kerstsfeer is deze stad nóg mooier. Bezoek de middeleeuwse Grote Markt en het plein voor de impostante Dom en je ontkomt niet aan de prachtige kerstversieringen. Je kunt heerlijk kerstshoppen bij de versierde houten kramen en wat dacht je van alle lekkernijen? Lekker proeven! Maar niet te veel, want als we aan het begin van de avond weer naar ons hotel gaan staat daar een heerlijk 3-gangen diner op je te wachten. 

Dag 3: Monschau

Vandaag staat de kerstmarkt van Monschau op het programma. Dit is er overigerns niet zomaar eentje. Deze is namelijk al eens verkozen tot mooiste van Noordrijn-Westfalen. Dat belooft dus een mooie dag te worden! In het pittoreske centrum vind je vele kerstkraampjes rondom de grote verlichte kerstboom. Duik helemaal in de kerstfeer en slenter door de mooi versierde straten en plein. De geur van wafels en Glühwein doet je watertanden en geniet van de gezellig live muziek. 's Avonds rijden we terug naar Nederland en word je teruggebracht naar je opstapplaats. 

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Enjoyhotel Daun 3*

Dit hotel heeft een Nederlands tintje doordat het gerund wordt door een Nederlands stel. De locatie is ook prachtig zo midden in de natuur en op een berg naast het romantische Eifelstadje Daun. De kamers zijn voorzien van een zitje, televisie met Nederlandse zenders, WiFi, balkon/terras en badkamer met bad/douche en toilet. In het restaurant kan je dagelijk genieten van een uitstekend ontbijtbuffet, lunch en een afwisselend 3-gangen keuzediner. Elke avond is er geniet gezelligheid en entertainment. Je kan ook in de bar/lounge genieten van het all-inclusive arrangement, waar dagelijks alle consumpties tussen 17.00-24.00 uur gratis zijn. Dit Enjoyhotel beschikt niet over een lift, maar alle kamers bevinden zich op de eerste verdieping en het hotel heeft ook een kofferservice.

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
21:03:35 | 0,2 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch