Kerstmarkten Dortmund en Münster 2 dagen

  • Logies & Ontbijt
  • Overnacht in Mercure Hotel Kamen Unna 4*
  • Keuze uit zes kerstmarkten
  • Ga op de foto met de grootste kerstboom ter wereld!
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Dortmund

Nadat de groep compleet is vertrekken we naar Duitsland waar we rond 12.00 uur zullen arriveren. Onze eerste bestemming is het gezellige Dortmund waar u meteen wordt verwelkomd door één van de grootste en mooiste kerstmarkten van Duitsland. Hier kun je snuffelen tussen kunsthandwerk, kunsthandwerk, houtsnijwerk, kerstdecoratie, bijzonder speelgoed en veel andere leuke kerstspullen. Neem de tijd, want er staan wel meer dan 300 kraampjes op je te wachten! 's Avonds heb je tijd om een lekker diner in Dortmund te scoren. Vervolgens word je naar het hotel gebracht.

Dag 2: Münster

De koffers mogen weer ingepakt worden! Vandaag gaan we naar de kerstmarkt in Münster waar de bus ons heen brengt. Je hebt de keuze uit vijf kerstmarkten met ongeveer 250 verschillende kraampjes. Rondom het Kiepenkerl-monument staat het kerstdorp waar je heerlijke Westfaalsche specialiteiten kunt proefen en prachtige sierkunst kunt vinden. Ook de Aegidii-Markt is een bezoekje waard. Hier staan onder andere de kerstkribe en draaimolen. Aan het eind van de middag vertrekken we richting Nederland, waar je vanaf de verzamelplaats met onze servicelijnen naar jouw opstapplaats wordt gebracht.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Bij de reizen met vertrek op zaterdag kan het voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend
.

Mercure Hotel Kamen Unna

Op korte afstand tussen Kamen en Unna staat dit 4-sterrenhotel. Het restaurant, bar en lounge maken dit hotel nog comfortabeler. De kamers zijn modern ingericht en beschikken over een badkamer met douche en toilet, televisie en WiFi. Het hotel beschikt ook over een lift. 

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen


 
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
13:34:57 | 0,38 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch