Kerstmarkten 2 dagen Dortmund en Münster

  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Overnacht in een prima Mercure hotel
  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Sfeervolle kerstmarkten rondom de Dom in Münster
  • Bezoek één van de grootste kerstmarkten van Europa in Dortmund
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Dortmund

Vanaf onze verzamelplaats vertrekken we naar Dortmund, waar u één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland kunt gaan bezoeken. In meer dan 300 kraampjes rondom de grootste kerstboom van Duitsland vindt u kunsthandwerk, houtsnijwerk, kerstdecoratie, bijzonder speelgoed en veel andere leuke kerstspullen. Geniet van de duizenden lichtjes en een warme Glühwein, kaneelkoekjes of andere lekkernijen. Aan het begin van de avond rijden we naar ons hotel in Hagen, waar we de komende nacht zullen verblijven.

Dag 2: Münster

Na het ontbijt rijden we naar de Domstad Münster. In het oude centrum nodigen vijf gezellige kerstmarkten, met in totaal ongeveer 250 kraampjes, u uit voor een bezoek. In het kerstdorp rondom het Kiepenkerl-monument vindt u Westfaalse specialiteiten en sierkunst. Een kerstkribbe, houten pyramide met klokkenspel en vele kraampjes in sprookjessfeer vindt u op de Aegidii-Markt. Aan het eind van de middag rijden we terug naar onze verzamelplaats in Nederland, vanwaar u weer teruggebracht wordt naar uw opstapplaats.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Bij de reizen met vertrek op zaterdag kan het voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend
.

Mercure Hotel Hagen

Even ten zuiden van Dortmund ligt het Mercure Hotel Hagen. Het hotel beschikt over een bar, lift en sauna. De moderne en comfortabele kamers zijn allen voorzien van een eigen bad of douche, toilet, TV, koffie-/theefaciliteiten en gratis WiFi.

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
21:49:17 | 0,16 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch