Kerstmarkten Dortmund en Düsseldorf 2 dagen

  • Verblijf in een Ibis hotel
  • Inclusief heerlijk ontbijt
  • Bekijk de grootste kerstboom van Duitsland in Dortmund
  • Bezoek één van de grootste kerstmarkten van Duitsland in Düsseldorf
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Dortmund

Vanaf onze verzamelplaats vertrekken we naar Dortmund. Wij nodigen u uit op één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. In meer dan 300 kraampjes rondom de grootste kerstboom van Duitsland vindt u kunsthandwerk, houtsnijwerk, kerstdecoratie, bijzonder speelgoed en veel andere leuke kerstspullen. Aan het begin van de avond rijden we naar ons hotel in Wuppertal, waar we de komende nacht zullen verblijven.

Dag 2: Düsseldorf

Na het ontbijt rijden we in een klein uurtje naar Düsseldorf, waar u een bezoek kunt brengen aan één van de grootste kerstmarkten van Europa. Slenter over de Königsallee of door de smalle, verlichte straatjes in de Altstadt, proef heerlijke lekkernijen zoals Glühwein, kaneelkoekjes en warme chocolademelk. Het 'dorp van peperkoekhuisjes' biedt één en al sfeer en gezelligheid! Aan het einde van de middag vertrekken we naar Nederland. In de avond keert u terug op uw opstapplaats.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Bij de reizen met vertrek op zaterdag kan het voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend
.

Hotel Ibis Wuppertal City

Halverwege Düsseldorf en Dortmund ligt het moderne Ibis Wuppertal City en ligt op loopafstand van het centrum van Wuppertal met diverse bars en restaurants. Het hotel beschikt over een bar en lift. De moderne en comfortabele kamers zijn allen voorzien van een eigen douche, toilet en airconditioning. In dit hotel zijn geen 3-persoonskamers te reserveren.

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
18:29:32 | 0,2 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch