Kerstmarkten Cochem, Koblenz en Bonn - All inclusive 3 dagen

  • Geniet van All inclusive arrangement
  • Gezellig avondprogramma
  • Gratis consumpties 17.00 - 24.00 uur
  • Twee maal een heerlijk 3-gangendiner
  • Bezoek de mooiste kerstmarkten van deze regio
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Heenreis en Cochem

Vanaf onze verzamelplaats rijden we naar Cochem. Vooral bij Nederlanders een zeer geliefde bestemming. Het oude centrum ingeklemd tussen de Moezel, stijle hellingen en de burcht die hoog boven het stadje uittorent vormen het perfecte decor voor een traditionele kerstmarkt. De rijk-gedecoreerde winkeltjes en kerstkraampjes bieden een uitgebreid aanbod aan kerstgeschenken, handwerk en uiteraard de lokale specialiteiten zoals de beroemde moezelwijnen. Cochem met Kerst is een feest voor alle zintuigen! Aan het eind van de middag rijden we naar ons hotel, waar je wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Aansluitend kun je aanschuiven voor een heerlijk diner. Iedere avond zijn de drankjes in de hotelbar vanaf 17.00 tot 24.00 uur inclusief!

Dag 2: Koblenz

Eerst een lekker en uitgebreid ontbijt en dan op naar Koblenz, één van de oudste steden van Duitsland. Sowieso een prachtige stad dus, maar al helemaal nu deze is omgetoverd tot een romantisch kerstparadijs. Het absolute hoogtepunt is de kerstmarkt dat is verspreid over 6 verschillende pleinen door de stad. Vergeet ook zeker niet om naar de voet van de vesting Ehrenbreitstein te gaan waar volop winterpret bij livemuziek is te beleven. Voor deze dag krijgt u een heerlijk lunchpakket mee. aan het eind van de middag keren we terug naar ons hotel waar een lekker diner voor je klaar staat. Deze dag sluiten we af met een gezellige muziekavond.

Dag 3: Bonn

Na het ontbijt nemen we afscheid van het hotel en rijden we naar Bonn, waar je de kerstmarkt kunt bezoeken. Op deze kerstmarkt vind je circa 190 kraampjes met veel verschillende kerstgeschenken. Hier laten de kunstenaars en handwerkers hun kunsten zien. Tijdens de kerstmarkten vinden er verschillende optredens met koren en andere artiesten plaats. In de loop van de middag vertrekken we naar Nederland, waar je de gelegenheid krijgt om iets te eten. In de avond keer je terug naar de opstapplaats.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Enjoyhotel Hutter

Enjoyhotel Hutter ligt aan de oever van de Moezel in het dorp Bremm. Het hotel beschikt over een restaurant, lounge en bar en gratis wifi. De kamers zijn voorzien van tv met Nederlandse zender en eigen badkamer met douche en toilet. Alle kamers zijn bereikbaar per lift. 

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
13:42:57 | 0,2 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch