Kerstmarkten Osnabrück, Bremen en Münster - Light All inclusive 3 dagen

  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Overnacht in een prima 3* hotel
  • Verblijf o.b.v. light All inclusive
  • Gratis drankjes van 18.00 - 23.00 uur in het hotel
  • Twee maal een heerlijk dinerbuffet
  • Bezoek de gezelligste kerstmarkten
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Heenreis en kerstmarkt Osnabrück

Vanaf ons verzamelpunt vertrekken we naar de kerstmarkt in Osnabrück waar je rond het middaguur arriveert. Deze kerstmarkt wordt ook wel de ‘mooiste kerstmarkt van het noorden’ genoemd. De gevels zijn sfeervol verlicht en de geur van geroosterde delicatessen en kruidige glühwein trekt door de binnenstad. De bekendste bezienswaardigheden zijn de zes meter hoge notenkraker en kerstspeeldoos. In de middag rijden we naar ons hotel in Verden, waar we de komende nachten zullen verblijven.

Dag 2: Bremen

De oude Hanzestad Bremen is onlosmakelijk verbonden met het sprookje van de Bremer stadsmuzikanten. In het prachtige centrum aan de oever van de Weser, waar vrijwel alles op loopafstand te bereiken is, worden de muzikanten met een standbeeld geëerd. Het vormt dan ook het perfecte decor voor zowel een verrassende citytrip, als een dagje kerstmarkt. De bijna 200 kraampjes vindt u vooral rondom het Gothische Rathaus, blikvanger van de stad. Flaneert u door de Böttcherstrasse, een 110-meter-lang ‘Gesamtkustwerk’ gebouwd in de jaren ’20 met diverse horeca-gelegenheden, musea, ateliers en het carillon (30 klokken van Meissener porselein), of dwaal door de kronkelende steegjes van het romantische Schnoorviertel, de oudste wijk van de stad. Sla vooral de kerstmarkt op de Schlachte niet over: de middeleeuwse kerstmarkt aan de oevers van de Weser. Met de schepen op de achtergrond komt de rijke historie van Bremen hier tot leven!

Dag 3: Kerstmarkt Münster

Nadat de koffers zijn ingepakt, laten we Verden achter ons en rijden naar Münster. Vijf kerstmarkten met ongeveer 250 kraampjes nodigen je uit voor een bezoek. In het kerstdorp rondom het Kiepenkerl-monument vind je Westfaalsche specialiteiten en sierkunst. Tenslotte vind je een kerstkribbe, draaimolen en nog veel meer op de Aegidii-Markt. Aan het eind van de middag is het vertrek richting Nederland. Vanaf de verzamelplaats word je met onze servicelijnen naar de opstapplaats terug gebracht.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.

Landhotel Zur Linde 3* superior

Landhotel Zur Linde heeft een prachtige landelijke uitstraling en ligt aan de rand van de oude binnenstad van Verden en de Lüneburger Heide. Het hotel is ideaal gelegen ten opzichte van Bremen en Hamburg. Het hotel beschikt over een restaurant en bar. Er is geen lift in het hotel. De meeste kamers bevinden zich op de begane grond. Daarnaast zijn er nog enkele kamers op de 1e etage. Wifi is beschikbaar in openbare ruimtes en op de kamers en is gratis. De kamers in het hotel beschikken over een sateliet-tv en eigen badkamer met douche en toilet.

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
20:59:42 | 0,19 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch