Kerstmarkten Monschau, Trier en Aken - All inclusive 3 dagen

  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Overnacht in Enjoyhotel Am Park Stadtkyll
  • Verblijf o.b.v. All inclusive
  • Gratis drankjes van 17.00 - 24.00 uur
  • Bezoek de gezellige kerstmarkten van Monschau, Trier en Aken
  • Twee maal een heerlijk ontbijt- en dinerbuffet
  • Gezellig avondprogramma met live-muziek en quizavond
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen.

Dag 1: Heenreis en kerstmarkt Monschau

Vanaf ons verzamelpunt vertrekken we naar de kerstmarkt in Monschau. Het historische stadje, diep in het dal van de Rur, vormt het perfecte decor voor een kerstmarkt. Dwaal door de straatjes met van het stadje met talloze kraampjes vol kerstgeschenken, handwerk en de vele lekkernijen. Bezoek vooral ook het Weihnachtshaus: een typisch Monschauer huis, waar u op 3 etages de mooiste kerstdecoraties vindt. Aan het eind van de middag rijden we naar ons hotel in Stadtkyll, waar we de komende nachten zullen verblijven.

Dag 2: Trier

Na het uitgebreide ontbijt rijden we naar Trier, de oudste stad van Duitsland, die haar oorsprong kent in de Romeinse tijd. Diverse bouwwerken herinneren nog aan deze tijd. De Grote Markt van Trier en het plein voor de imposante Dom zijn geheel in kerstsfeer ondergedompeld. De ca. 100 versierde houten kramen bieden allerlei kerstproducten en lekkernijen. Daarnaast zijn er optredens van diverse muziekkapellen en een poppentheater.

Dag 3: Aken

We laten Stadtkyll achter ons en rijden naar de Domstad Aken. Ruim 120 kraampjes in de straatjes rondom de Dom en het stadhuis maken van het centrum van Aken een sprookjesachtig tafereel. Niet voor niets een van de meest geliefde kerstmarkten van Duitsland! Aan het eind van de middag is het vertrek richting Nederland. Vanaf de verzamelplaats word je met onze servicelijnen naar de opstapplaats terug gebracht.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Hotel Am Park Stadtkyll 3*

Enjoyhotel am Park 3* ligt in stadje Stadtkyll, direct aan de Kyllradweg. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en gratis wifi. De kamers zijn voorzien van tv met Nederlandse zender en eigen badkamer met douche en toilet. Alle kamers zijn bereikbaar per lift.

Opstapplaatsen

Van Nood Reizen heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf je opstapplaats word je per touringcar naar ons verzamelpunt te Nieuw-Dijk (Didam) of Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kun je een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op je vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvang je in je reisbescheiden, welke je circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
18:24:43 | 0,8 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch