Kerstmarkten 2 dagen Keulen en Düsseldorf

vanaf € 129,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.
  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Bezoek de grootste en mooiste kerstmarkten van Duitsland
  • Heerlijk kerstshoppen op de gezelligste kerstmarkten
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.

Kerstmarktreis 2 dagen Keulen en Düsseldorf

Een heerlijk weekend kerstshoppen in de twee grootste steden in het Duitse Rijnland. We beginnen deze reis met een bezoek aan de Domstad Keulen. De kerstmarkt aan de voet van de dom trek al jaren bezoekers uit binnen- en buitenland. Ook Düsseldorf staat tijdens deze reis op het programma. Breng een bezoek aan de Altstadt of slenter of de kerstmarkt aan de Köningsallee. Wacht niet langer en boek deze fantastische kerstmarktreis naar de twee Rijngiganten.

Dag 1: Keulen

Vanaf onze verzamelplaats vertrekken we naar Keulen, waar we in de loop van de ochtend arriveren. De kerstmarkt van Keulen is elk jaar weer een groot evenement. Geniet van de vele kraampjes op een van de 5 pleinen. Het plein rond de Dom van Keulen is zeker een aanrader tijdens de kerstmarkt. Aan het begin van de avond vertrekken we naar ons hotel.

Dag 2: Düsseldorf

Na het ontbijt rijden we naar Düsseldorf, waar u een bezoek kunt brengen aan één van de grootste kerstmarkten van Europa. Slenter over de Königsallee en door de smalle, verlichte straatjes in de Altstadt, proef heerlijke lekkernijen zoals Glühwein, kaneelkoekjes en warme chocolademelk. Het “dorp van peperkoekhuisjes" biedt één en al sfeer en gezelligheid! Aan het einde van de middag vertrekken we naar Nederland. In de avond keert u terug op uw opstapplaats.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Bij de reizen met vertrek op zaterdag kan het voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend
.

Sure Hotel Hilden-Düsseldorf 4*

Het Sure Hotel Hilden-Düsseldorf ligt op een perfecte locatie om de steden Düsseldorf en Keulen in korte tijd te bezoeken. Het hotel heeft ruime 2-persoonskamers die standaard beschikken over een tv, minibar, haardroger en een badkamer met douche en toilet. Het hotel beschikt eveneens over een restaurant waar u terecht kunt voor een snelle snack, uitgebreid 3-gangenmenu of een drankje aan de bar.

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
04:51:38 | 0,15 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch