Kerstmarkten 2 dagen Dortmund, Bochum en Essen

vanaf € 119,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.
  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Hotel in centrum Bochum, loopafstand kerstmarkt
  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Gezellig kerstshoppen in drie grote steden
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.

Dag 1: Dortmund en Bochum

Vanaf onze verzamelplaats vertrekken we naar Dortmund. Wij nodigen u uit op één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. In meer dan 300 kraampjes rondom de grootste kerstboom van Duitsland vindt u kunsthandwerk, houtsnijwerk, kerstdecoratie, bijzonder speelgoed en veel andere leuke kerstspullen. Aan het eind van de middag vertrekken we naar ons hotel in Bochum, waar we de komende nacht zullen verblijven. Het hotel bevindt zich op korte loopafstand van het centrum, dat ook geheel in kerstsferen is gehuld. Met ca. 180 kraampjes behoort de middeleeuwse Kerstmarkt van Bochum tot de grotere in het Ruhrgebiet en de enige met een ‘vliegende Kerstman’! Tot diep in de avond kunt u hier genieten van de kerstsferen.

Dag 2: Essen

Na het ontbijt rijden we naar Essen. De internationale kerstmarkt behoort met zijn circa 250 kraampjes tot de grootste en meest favoriete in Duitsland. U vindt er buitengewone ideeën voor kerstgeschenken en culinaire specialiteiten uit alle delen van de wereld. Aan het eind van de middag rijden we terug naar onze verzamelplaats in Nederland, vanwaar u weer teruggebracht wordt naar uw opstapplaats.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Bij de reizen met vertrek op zaterdag kan het voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend
.

Halverwege Dortmund en Oberhausen ligt het moderne Ibis Bochum Zentrum op loopafstand van het centrum. Het hotel beschikt over een bar en lift. De moderne en comfortabele kamers zijn allen voorzien van een eigen douche, toilet, airconditioning, gratis wifi, tv en bureau.

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
04:42:35 | 0,22 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch