Kerstmarkten 3 dagen Trier, Luxemburg-stad en Monschau - All inclusive

vanaf € 249,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.
  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Overnacht in een gezellig familiehotel
  • Verblijf op basis van All inclusive
  • Twee maal een heerlijk 3-gangendiner
  • Gratis drankjes tussen 17.00 - 23.00 uur in het hotel
  • Uitgebreid avondprogramma
  • Bezoek de kerstsfeer van Trier en kerstmarkt in Luxemburg
  • Ontdek pittoresk Monschau
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.

Vrijdag: Trier

Vanaf het verzamelpunt rijden we naar Trier. Volgens de overleveringen de oudste stad van Duitsland en eens de hoofdstad van een deel van het Romeinse Rijk. Middenin het historische centrum vinden we de kerstmarkt die bekend staat als één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. De middeleeuwse Grote Markt en het plein voor de imposante Dom zijn geheel in kerstsfeer ondergedompeld. De versierde houten kramen bieden u allerlei kerstproducten en lekkernijen. Tevens zijn er optredens van muziekkapellen en het poppentheater.

Zaterdag: Luxemburg

Vandaag bezoeken we de stad Luxemburg welke zeer strategisch gebouwd is op de steile Bockrots en in de stadswal ziet u nog de oude verdedigingswerken, de zogenaamde kazematten. Sinds 1994 staat Luxemburg Stad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Op de grote kerstmarkt in het centrum van de stad en de kleinere Sint-Niklaasmarkt vindt u alle klassieke elementen van een gezellig kerstmarkt; versierde kerstbomen, sfeervolle kraampjes met mooie kerstgeschenken en vele lichtjes. Daarnaast is Luxemburg bij uitstek geschikt om te shoppen.

Zondag: Monschau

De kerstmarkt van Monschau is al eens verkozen tot mooiste van Noordrijn-Westfalen. Rondom de grote verlichte kerstboom in het pittoreske centrum vindt u vele kerstkraampjes. Waan u in de kerstsfeer met mooi versierde straten en pleinen, de geur van wafels en glühwein. In de loop van de middag vertrekken we naar Nederland, waar u de gelegenheid krijgt om iets te eten. In de avond keert u terug naar uw opstapplaats.

Landkaart: Trier, Luxemburg-stad en Monschau - All inclusive

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Hotel Bitburg

Dit hotel is gelegen aan de rand van Bitburg in de zuidelijke Eifel. Het beschikt over een restaurant, bar en lift. De ruime en comfortabele kamers zijn voorzien van een satelliet-televisie, bureau, gratis wifi en een eigen badkamer met douche en toilet. Met iedere avond een leuk programma en op basis van All inclusive is dit heerlijk genieten in een prachtige streek!

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
04:38:47 | 0,16 | vannood | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch