Kerstmarkten 3 dagen Dortmund, Paderborn en Münster - All inclusive

vanaf € 239,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.
  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Overnacht in Parkhotel Nieheim
  • Verblijf op basis van All inclusive
  • Gratis drankjes tussen 17.00 - 23.00 uur in het hotel
  • Uitgebreid avondprogramma
  • Bezoek één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland in Dortmund
  • Bezoek kerstmarkt Paderborn
  • Ontdek kerststad Münster
Jouw reisgezelschap
Wanneer wil je vertrekken?
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.

Vrijdag: Dortmund

Vanaf onze verzamelplaats vertrekken we naar Dortmund. Wij nodigen u uit op één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland, waar meer dan 300 kraampjes rondom de grootste kerstboom van Duitsland staan. Hier vindt u kunsthandwerk, houtsnijwerk, kerstdecoratie, bijzonder speelgoed en veel andere leuke kerstspullen. Aan het eind van de middag rijden we naar ons hotel in het Teutoburgerwald, waar het diner voor u klaarstaat en u geniet van het All inclusive programma.

Zaterdag: Externsteine, Hermannsdenkmal en kerstmarkt Paderborn

Na het ontbijt rijden we naar de indrukwekkende rotsformatie van de Externsteine, een rij van 13 rotsen die tientallen meters hoog uit het landschap oprijzen. Vervolgens rijden we naar het Hermannsdenkmal, een massief beeld van 53 meter hoog van de Germaanse veldheer Hermann Arminius. Na de lunch rijden we naar het gezellige vakwerkstadje Paderborn. Het centrum is omgetoverd tot één grote kerstmarkt met de Dom als stralend middelpunt. Het raadhuis ziet eruit als een grote advent kalender waar elke dag weer een raam sfeervol word verlicht door een mooie kindertekening.

Zondag: Münster

Nadat de koffers zijn ingepakt, laten we Nieheim achter ons en rijden we naar Münster. Vijf kerstmarkten met ongeveer 250 kraampjes nodigen u uit voor een bezoek aan deze Domstad. In het kerstdorp rondom het Kiepenkerl-monument vindt u Westfaalsche specialiteiten en sierkunst. Op de Aegidii-Markt ziet u een kerstkribbe, draaimolen en nog veel meer! Aan het eind van de middag is het vertrek richting Nederland. Vanaf de verzamelplaats wordt u met onze servicelijnen naar uw opstapplaats terug gebracht.

Landkaart: Dortmund, Paderborn en Münster - All inclusive

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.
Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Parkhotel Nieheim, Nieheim

Het Parkhotel Nieheim bevindt zich in het zuidelijke gedeelte van het Teutoburgerwoud, in het plaatsje Nieheim. Het hotel beschikt over een receptie, restaurants, bar en zonneterras. Alle kamers beschikken over een televisie, telefoon, een bureau, zithoek en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel en er wordt een uitgebreid avondprogramma aangeboden. U verblijft op basis van all-inclusive in dit hotel.

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 850
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Van Nood Reizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@vannood.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 850
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
04:55:31 | 0,27 | vannood | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch