Newcastle Minicruise 4 dagen

109

Het programma

Eerste dag

Vertrek om 17.30 uur vanuit IJmuiden voor uw minicruise naar Newcastle. Aan boord van uw luxe ferry beschikt u over een binnenhut met douche en toilet. Gedurende de overtocht kunt u dineren in een van der restaurants. 's Avonds kunt u onder het genot van een drankje kijken naar een wervelende show, of u kunt een bezoek brengen aan een van de bioscopen aan boord. Voor de nachtbrakers is er ook nog een nachtclub.

Tweede dag

Deze dag van uw stedentrip Newcastle kunt u geheel naar eigen inzicht besteden.

Derde dag

Ook deze ochtend van uw stedentrip Newcastle kunt u vrij besteden. Rond 16:00 uur meldt u zich weer in de haven voor de overtocht. (uiterlijk check in 16.30 uur).

Vierde dag

Aankomst van uw minicruise Newcastle in IJmuiden om 09.30 uur.

N.B.

Voor deze reis gelden ook de algemene voorwaarden van DFDS Seaways.
Lees meer

Inclusief/exclusief

Inclusief

Retour overtocht IJmuiden-Newcastle op basis van een 2 persoons economy binnenhut met douche en toilet
Hotelovernachting middenklasse hotel nabij het centrum

Extra bij te boeken

Maaltijden pakket 2 x diner, 2 x ontbijt € 91,- p.p.
Parkeren tijdens uw stedentrip Newcastle op afgesloten terrein bij de terminal €21,- per auto
Busretour Amsterdam CS - terminal IJmuiden €16,- p.p.Lees meer

Reisinfo

Voor wie er een weekendje tussenuit wil

Newcastle minicruise 4 dagen

Gelegen in Noord Engeland heeft deze oude Victoriaanse industriestad de laatste jaren een gedaante verandering ondergaan. Het centrum van de stad kent een verscheidenheid aan winkels, gezellige markten en musea. Hiernaast kent de stad een bruisend uitgaansleven. Veel van de restaurants en clubs zijn terug te vinden aan de Quayside, langs de rivier de Tyne. Hiervandaan heeft u tevens een fantastisch uitzicht over de 7 bijzondere bruggen over deze rivier. Winkel liefhebbers kunnen terecht in het immense MetroCentre, een overdekt winkelparadijs met meer dan 360 winkels en 50 restaurants.
Hier is werkelijk alles aanwezig voor een geslaagde stedentrip Newcastle.

Lees meer
Newcastle

OPSTAPPLAATSEN

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €25,- korting op uw volgende reis!

Kortingscodes

Kortingscodes zijn alleen geldig op de steden- en rondreizen (met uitzondering van 1 en 2 daagse reizen) en zijn geldig i.c.m. andere kortingen. Deze code is persoonsgebonden en is niet overdraagbaar. Kortingscodes worden eenmalig verstrekt per e-mail na inschrijving voor onze nieuwsbrief. In geval van verlies vindt er geen vergoeding plaats.
U kunt kortingscodes niet gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven. Per boeking kunt u maximaal 1 kortingscode gebruiken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief