U kunt ons ook bellen op: 088 – 10 30 850 (ma. t/m vr.: 08:00 – 20:00 en zaterdag: 08:30 – 17:00)

Data en prijzen

Het programma

De Parijs busreizen worden door Van Nood Reizen zorgvuldig samengesteld. We willen immers dat het programma van uw stedentrip naar Parijs helemaal naar uw smaak is. De stad Parijs heeft zoveel te bieden, dat we in deze 5-daagse Parijs busreis vooral de highlights van de stad laten zien.

Tijdens uw busreis Parijs bent u vrij in de keuze om deel te nemen aan het optionele excursieprogramma, of dat u zelf de stad gaat verkennen.

Eerste dag busreis Parijs: aankomst Parijs

Vanaf de verschillende opstapplaatsen in Nederland vervolgen wij onze reis naar Parijs, waar wij rond 16.00 uur zullen arriveren. U brengt een bezoek aan de altijd levendige wijk Montmartre. Deze wijk trok na 1860 vooral schilders, dichters en kunstenaars aan. U vindt ze terug op Place du Tertre, het voormalige dorpsplein van Montmartre. Het oude raadhuisje van 1790 staat er nog steeds. Eveneens hebt u de mogelijkheid om de imposante basiliek Sacré-Coeur te bezichtigen. Aansluitend brengen we u naar uw hotel.

Tweede dag busreis Parijs

Na het ontbijt vertrekken we naar de binnenstad van Parijs. U kunt deelnemen aan de uitgebreide stadsrondrit voor een nadere kennismaking met de stad Parijs. Het Louvre, de Notre Dame, de Dôme des Invalides en de Champs Elysées, u wordt overal langsgereden en vanzelfsprekend worden er voldoende stops gemaakt. Daarna kun u op eigen gelegenheid Parijs verkennen.

De stadsrondrit dient u bij de boeking door te geven.

Derde dag busreis Parijs: Versailles, boottocht Seine en vrije tijd

Op deze dag brengen we ‘s morgens een bezoek aan Versailles, het paleis van Lodewijk XIV, beter bekend als de Zonnekoning. Bewonder dit prachtige paleis en breng een bezoek aan de schitterende tuinen welke in symmetrie zijn aangelegd. 's Middags heeft u vrij te besteden. U kunt bijvoorbeeld naar de Tour Montparnasse gaan. Op een hoogte van 196 meter, heeft u een schitterend uitzicht over de stad. De lift brengt u binnen 38 seconden helemaal naar boven! 's Avonds is er de gelegenheid om een boottocht te maken over de Seine om Parijs bij avond te bekijken.

De boottocht dient bij de boeking te worden doorgegeven.

Vierde dag busreis Parijs: Disneyland® Parijs of vrije daginvulling

Indien u bij ons uw toegangskaart voor Disneyland® Paris hebt geboekt, zult u vandaag per bus of per metro-RER naar dit park vertrekken. U kunt uiteraard ook nog een dag op eigen gelegenheid de stad verkennen. U kunt lekker gaan winkelen, het bekende museum het Louvre bezichtigen of een bezoek brengen aan het Parc Floral de Paris. Dit park ligt in het centrum van Parijs en is 35 hectare groot. Hier kunt u even bijkomen van de drukte in Parijs en genieten van de rust die er heerst.

Indien u deze dag een bezoek wilt brengen aan Disneyland Parijs, verzoeken wij u contact op te nemen met ons service center: 088 - 10 30 850.

Vijfde dag busreis Parijs: Eiffeltoren en terugreis Nederland

Alweer de laatste dag in Parijs. Na het ontbijt rijden we nog even naar de Eiffeltoren: dé attractie van de lichtstad! Vanaf de Eiffeltoren heeft u een adembenemend uitzicht. Aan het einde van de morgen nemen we afscheid van de stad, waarna we aan de terugreis naar Nederland beginnen.

N.B.
Het programma kan door omstandigheden (slecht weer, andere vertrekdag of festiviteiten) worden gewijzigd. De inhoud van de programma onderdelen blijft echter altijd onveranderd.

Inclusief/exclusief

Het programma van deze 5-daagse Parijs busreis is gevarieerd en geeft een goede indruk van Parijs. Van Nood Reizen snapt dat de interesses van de deelnemers op een Parijs busreis niet hetzelfde zijn. Om die reden hebben we een basisprogramma samengesteld. Iedere deelnemer kan vanuit dit basisprogramma zelf bepalen hoe de invulling tijdens hun Parijs busreis er uit gaat zien en aanvullen met optionele excursies

Inclusief
• 4 nachten in één van de volgende hotels:
Hotel Campanile Paris Est -Pantin 3*
Hotel Ibis Paris Porte d’Italie 3*
• 4 maal ontbijt
• Toeristenbelasting
• Begeleiding door uw chauffeur / tevens reisleider
• Vervoer per comfortabele touringcar voorzien van airco en toilet

Exclusief
• Overige verzorging
• Entreegelden
• Reserveringskosten
• Calamiteitenfonds

Reisinfo

HOTEL IN PARIJS
Tijdens uw Parijs busreis logeert u in een prima hotel aan de rand van Parijs. Van Nood Reizen vindt de locatie van het hotel tijdens een stedentrip naar Parijs heel belangrijk en alle door ons geselecteerde hotels hebben dan ook openbaar vervoer in de nabijheid. Alle kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet en tv. De juiste gegevens staan vermeld op de reisbescheiden die Van Nood Reizen ca. 1 week voor uw vertrek zal toesturen.

U verblijft tijdens uw 5 daagse stedentrip Parijs in het onderstaande hotel:

Hotel Campanile Paris Est -Pantin 3*
Dankzij zijn geografisch en strategisch uitstekende ligging, is dit hotel zeer geschikt voor een uitgelezen city break Parijs. Het hotel ligt aan de rand van het Parijse stadscentrum met metrostation Hoche vrijwel naast de deur voor een snelle verbinding naar het centrum. Op 20 meter van het hotel ligt een winkelcentrum. Het hotel beschikt over een receptie, ontbijtruimte, bar en lobby. Tevens is er een lift aanwezig. In het gehele hotel heeft u gratis Wifi verbinding. De kamers zijn uitgerust met koffie,- thee faciliteiten, televisie, telefoon en een badkamer met haardroger.

Excursies:
Voor deze vijf daagse stedentrip naar Parijs heeft u de mogelijkheid om excursies bij te boeken. In de volgende stap van het boekingsproces kunt u aangeven aan welke excursies u wenst deel te nemen. Van Nood Reizen biedt bij elke stedentrip een voordeelpakket aan, waarbij u een aantrekkelijke korting krijgt op het gehele excursiepakket!

 • Excursiepakket 1: Boottocht over de Seine €7,50 p.p.
 • Excursiepakket 2: Stadsrondrit met Nederlands sprekende gids € 10,- p.p.
 • Voordeelpakket: De excursiepakketten 1 & 2 voor maar € 15,- p.p. (u bespaart € 2,50 p.p.!)

 • Arc de Triompfe

  OPSTAPPLAATSEN

  Genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Wanneer u een reis heeft geboekt krijgt u ongeveer een week voor vertrek de definitieve reisbescheiden. Hierin staat de definitieve opstaptijd.

  Plaats, Locatie - Tijdstip
  Alkmaar, NS Station Noord bushalte t/o TNT Post - 05.15
  Almelo, NS Station - 06.20
  Amersfoort, NS Station, halte vakantiebussen - 07.10
  Amsterdam, P 18, Europaboulevard - 06.00
  Apeldoorn, De Voorwaarts bij Omnisport op P9 (thv nr 450) - 07.25
  Arnhem, Rijnhal - 07.45
  Assen, NS Station - 04.45
  Breda, Parkeerterrein a/d Elleboog, bij Breda-Prinsenbeek - 11.00
  Den Haag, NS Centraal busplatform - 05.15
  Deventer, Hotel Postillion Deventer - 07.25
  Dordrecht, P+R Weeskinderendijk - 06.10
  Emmeloord, Busstation bij Watertoren - 05.55
  Enschede, NS Station Kennispark (voormalig Drienerlo) voorzijde - 05.35
  Gorinchem, NS Station - 10.20
  Groningen, NS Station bushalte rondvaartboot - 04.10
  Harderwijk, Harders Plaza - 06.50
  Heerenveen, NS Station zijkant Arriva gebouw Heerenveen - 05.05
  Hengelo, Industrieplein, zuidzijde NS Station Hengelo - 06.00
  Hoogeveen, NS Station - 05.15
  Leeuwarden, NS Station bij busstation - 04.30
  Leiden, Transferium 't Schouw, A44, afslag 8/N206 - 04.45
  Lelystad, Achterzijde Centraal Station - 06.25
  Lemmer, Lemmer Busstation, Transveer, A6 afslag 17 - 05.35
  Meppel, NS Station - 05.45
  Nieuw-Dijk, Restaurant Juffrouw Tok - 08.30
  Nieuwleusen, Kantoor Gebo Tours - 06.10
  Nijmegen, NS Station Nijmegen Goffert - 07.25
  Rotterdam, Metrostation Capelse Brug - 05.40
  Tiel, Motel Tiel (v.d. Valk) - 09.50
  Uden, Bevrijdingspark - 07.00
  Utrecht, P+R Westraven, A12 afslag 17 - 06.50
  Zaandam, NS Station bij nieuwe busstation - 05.40
  Zutphen, Houtwal - 07.25
  Zwolle, Achterzijde NS Station, P+R - 06.40

  BOEK UW REIS: Stedentrip Parijs 5 dagen

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief