U kunt ons ook bellen op: 088 – 10 30 850 (ma. t/m vr.: 08:00 – 20:00 en zaterdag: 08:30 – 17:00)

Data en prijzen

Het programma

De Parijs busreizen worden door Van Nood Reizen zorgvuldig samengesteld. We willen immers dat het programma van uw stedentrip naar Parijs helemaal naar uw smaak is. De stad Parijs heeft zoveel te bieden, dat we in deze 4-daagse Parijs busreis vooral de highlights van de stad laten zien.

Tijdens uw busreis Parijs bent u vrij in de keuze om deel te nemen aan het optionele excursieprogramma, of dat u zelf de stad gaat verkennen.

Eerste dag busreis: aankomst Parijs

We vertrekken deze dag vroeg in de morgen, zodat we aan het einde van de middag in Parijs aankomen om meteen door te rijden naar de gezellige wijk Montmartre. Hier kunt u een bezoek brengen aan de schitterende basiliek Sacré-Coeur of uw portret laten tekenen op het kunstenaarspleintje Place du Tertre. Aansluitend brengen we u naar uw hotel.

Tweede dag busreis Parijs: STADSRONDRIT, BOOTTOCHT OF VRIJE DAGINVULLING

De passagiers die geboekt hebben voor een excursie naar Disneyland, zullen per bus of metro-RER naar dit park vertrekken. De andere gasten kunnen een uitgebreide stadsrondrit maken door Parijs langs alle bezienswaardigheden: het Louvre, de Notre Dame en de Dôme des Invalides. U rijdt over Place de la Concorde, de Champs Elysées en natuurlijk langs de Seine. Tijdens de tour zullen we voldoende stops maken. Daarna kunt u op eigen gelegenheid Parijs verkennen. In de avond heeft u de gelegenheid om een boottocht te maken over de Seine.

Indien u deel wilt nemen aan de stadsrondrit en de boottocht, dient u dit bij de boeking door te geven. Indien u deze dag een bezoek wilt brengen aan Disneyland Parijs, verzoeken wij u contact op te nemen met ons service center: 088 - 10 30 850.

Derde dag busreis Parijs: Versailles en Quartier Latin

Op deze extra dag brengen we ‘s morgens een bezoek aan Versailles, het paleis van Lodewijk XIV, beter bekend als de Zonnekoning. Bewonder dit prachtige paleis en breng een bezoek aan de schitterende tuinen welke in symmetrie zijn aangelegd. In de middag brengt de chauffeur u naar Quartier Latin, een gezellige studentenwijk met vele typisch Franse winkeltjes en restaurantjes. Ook kunt u ervoor kiezen op eigen gelegenheid een bezoek te brengen aan het wereldberoemde museum het Louvre, waar u onder andere de Mona Lisa van Da Vinci kunt bewonderen.

Vierde dag busreis Parijs: Eiffeltoren en terugreis Nederland

Na het ontbijt rijden we naar de Eiffeltoren. In 1887 begon men met de bouw van de Eiffeltoren ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van de Franse Revolutie. Ingenieur Eiffel kreeg de opdracht en deed er amper twee jaar over om deze 300 meter hoge toren te bouwen. De Eiffeltoren was meteen het hoogste bouwwerk ter wereld. Vanaf het hoogste punt heeft u een adembenemend uitzicht. Rond de middag beginnen we aan de terugreis naar Nederland.

N.B.
Het programma kan door omstandigheden (slecht weer, andere vertrekdag of festiviteiten) worden gewijzigd. De inhoud van de programma onderdelen blijft echter altijd onveranderd.

Inclusief/exclusief

Het programma van deze 4-daagse Parijs busreis is gevarieerd en geeft een goede indruk van Parijs. Van Nood Reizen snapt dat de interesses van de deelnemers op een Parijs busreis niet hetzelfde zijn. Om die reden hebben we een basisprogramma samengesteld. Iedere deelnemer kan vanuit dit basisprogramma zelf bepalen hoe de invulling tijdens hun Parijs busreis er uit gaat zien en aanvullen met optionele excursies

Inclusief
• 3 nachten in één van de volgende hotels:
Hotel Campanile Paris Est -Pantin 3*
Hotel Ibis Paris Porte d’Italie 3*
• 3 maal ontbijtbuffet
• Toeristenbelasting
• Begeleiding door uw chauffeur / tevens reisleider
• Vervoer per comfortabele touringcar voorzien van airco en toilet

Exclusief
• Overige verzorging
• Entreegelden
• Reserveringskosten
• Calamiteitenfonds

Reisinfo

HOTELS IN PARIJS
Tijdens uw Parijs busreis logeert u in een prima hotel aan de rand van Parijs. Van Nood Reizen vindt de locatie van het hotel tijdens een stedentrip naar Parijs heel belangrijk en alle door ons geselecteerde hotels hebben dan ook openbaar vervoer in de nabijheid. Alle kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet en tv. De juiste gegevens staan vermeld op de reisbescheiden die Van Nood Reizen ca. 1 week voor uw vertrek zal toesturen.

U verblijft in één van de onderstaande hotels:

Hotel Campanile Paris Est -Pantin 3*
Dankzij zijn geografisch en strategisch uitstekende ligging, is dit hotel zeer geschikt voor een uitgelezen city break Parijs. Het hotel ligt aan de rand van het Parijse stadscentrum met metrostation Hoche vrijwel naast de deur voor een snelle verbinding naar het centrum. Op 20 meter van het hotel ligt een winkelcentrum. Het hotel beschikt over een receptie, ontbijtruimte, bar en lobby. Tevens is er een lift aanwezig. In het gehele hotel heeft u gratis Wifi verbinding. De kamers zijn uitgerust met koffie,- thee faciliteiten, televisie, telefoon en een badkamer met haardroger.

Op de volgende vertrekdata verblijft u in dit hotel:
April: 24, 27
Mei: 1, 22
Juni: 23
Juli: 10, 17, 24, 31
Augustus: 7, 14, 21, 28
Oktober: 16, 23
November: 17
December: 11, 18, 27


Hotel Ibis Paris Porte d’Italie 3*
In het hart van Gentilly is het Ibis Paris Porte D’Italie een ideaal hotel om een bezoek te brengen aan de lichtstad Parijs. Op korte afstand van het hotel (tussen 650 en 800 meter) bevindt zich zowel de tramhalte als de metro voor een directe verbinding met het stadscentrum. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, lobby/bar, lift en gratis Wifi (gehele hotel). Alle kamers beschikken over een televisie, gratis wifi en een badkamer met douche en haardroger.

Op de volgende vertrekdata verblijft u in dit hotel:
Mei: 25
Juni: 9
Juli: 28
Augustus: 3, 10
September: 8, 22
Oktober: 6
November: 3
December: 1, 15

Excursies:
Voor deze drie daagse stedentrip naar Parijs heeft u de mogelijkheid om excursies bij te boeken. In de volgende stap van het boekingsproces kunt u aangeven aan welke excursies u wenst deel te nemen. Van Nood Reizen biedt bij elke stedentrip een voordeelpakket aan, waarbij u een aantrekkelijke korting krijgt op het gehele excursiepakket!

 • Excursiepakket 1: Boottocht over de Seine €7,50 p.p.
 • Excursiepakket 2: Stadsrondrit met Nederlands sprekende gids € 10,- p.p.
 • Voordeelpakket: De excursiepakketten 1 & 2 voor maar € 15,- p.p. (u bespaart € 2,50 p.p.!)
 • Notre Dame

  OPSTAPPLAATSEN

  Genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Wanneer u een reis heeft geboekt krijgt u ongeveer een week voor vertrek de definitieve reisbescheiden. Hierin staat de definitieve opstaptijd.

  Plaats, Locatie - Tijdstip
  Alkmaar, NS Station Noord bushalte t/o TNT Post - 05.15
  Almelo, NS Station - 06.20
  Amersfoort, NS Station, halte vakantiebussen - 07.10
  Amsterdam, P 18, Europaboulevard - 06.00
  Apeldoorn, De Voorwaarts bij Omnisport op P9 (thv nr 450) - 07.25
  Arnhem, Rijnhal - 07.45
  Assen, NS Station - 04.45
  Breda, Parkeerterrein a/d Elleboog, bij Breda-Prinsenbeek - 11.00
  Den Haag, NS Centraal busplatform - 05.15
  Deventer, Hotel Postillion Deventer - 07.25
  Dordrecht, P+R Weeskinderendijk - 06.10
  Emmeloord, Busstation bij Watertoren - 05.55
  Enschede, NS Station Kennispark (voormalig Drienerlo) voorzijde - 05.35
  Gorinchem, NS Station - 10.20
  Groningen, NS Station bushalte rondvaartboot - 04.10
  Harderwijk, Harders Plaza - 06.50
  Heerenveen, NS Station zijkant Arriva gebouw Heerenveen - 05.05
  Hengelo, Industrieplein, zuidzijde NS Station Hengelo - 06.00
  Hoogeveen, NS Station - 05.15
  Leeuwarden, NS Station bij busstation - 04.30
  Leiden, Transferium 't Schouw, A44, afslag 8/N206 - 04.45
  Lelystad, Achterzijde Centraal Station - 06.25
  Lemmer, Lemmer Busstation, Transveer, A6 afslag 17 - 05.35
  Meppel, NS Station - 05.45
  Nieuw-Dijk, Restaurant Juffrouw Tok - 08.30
  Nieuwleusen, Kantoor Gebo Tours - 06.10
  Nijmegen, NS Station Nijmegen Goffert - 07.25
  Rotterdam, Metrostation Capelse Brug - 05.40
  Tiel, Motel Tiel (v.d. Valk) - 09.50
  Uden, Bevrijdingspark - 07.00
  Utrecht, P+R Westraven, A12 afslag 17 - 06.50
  Zaandam, NS Station bij nieuwe busstation - 05.40
  Zutphen, Houtwal - 07.25
  Zwolle, Achterzijde NS Station, P+R - 06.40

  BOEK UW REIS: Stedentrip Parijs 4 dagen

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief