U kunt ons ook bellen op: 088 – 10 30 850 (ma. t/m vr.: 08:00 – 20:00 en zaterdag: 08:30 – 17:00)

Data en prijzen

Het programma

De Londen busreizen worden door Van Nood Reizen zorgvuldig samengesteld. We willen immers dat het programma van uw stedentrip naar Londen helemaal naar uw smaak is. De stad Londen heeft zoveel te bieden, dat we in deze 5-daagse Londen busreis vooral de highlights van de stad laten zien.

Tijdens uw busreis Londen bent u vrij in de keuze om deel te nemen aan het optionele excursieprogramma, of dat u zelf de stad gaat verkennen.

EERSTE DAG BUSREIS LONDEN: AANKOMST IN LONDEN

We vertrekken vroeg in de morgen, zodat we aan het begin van de avond bij ons hotel in Londen arriveren. Indien de tijd het toelaat kunt u eerst nog een bezoek brengen aan The Londen Eye: het bekende reuzenrad (hoogte 135 meter) van waaruit u een geweldig uitzicht heeft over Londen.

TWEEDE DAG BUSREIS LONDEN: STADSRONDRIT, BOOTTOCHT OVER DE THAMES OF VRIJE DAGINVULLING

U kunt na het ontbijt instappen in onze touringcar en u laten rijden langs de bezienswaardigheden van de stad. Onze gids zal u alle ‘ins & outs’ vertellen van onder meer de Big Ben, Westminster Abbey en St. Pauls Cathedral. Ook rijdt u langs Piccadilly Circus, Trafalgar Square en Downingstreet. We eindigen bij de Tower of London, het bekendste gebouw van Londen. Het is gebouwd in 1078 door William the Conqueror. Door de jaren heen is het gebouw gebruikt als paleis, gevangenis en zelfs als dierentuin. Vandaag de dag kunt u er de kroonjuwelen bezichtigen. De middag kunt u naar eigen inzicht indelen. Voor de invulling van de avond kunnen wij u een bezoek aan één van de vele theaters die Londen rijk is, van harte aanbevelen.

De stadsrondrit Londen dient bij boeking te worden doorgegeven. Dit geldt ook voor de boottocht over de Thames.

Derde dag Londen busreis: Windsor

Deze morgen zullen wij een uitstapje maken naar het plaatsje Windsor. Vooral bekend is Windsor Castle, de officiële residentie van de Koningin. Windsor Castle is het kasteel dat het langst in gebruik is ter wereld en fungeert momenteel als werkpaleis. Ook vindt u hier de St. George’s Chapel, gebouwd in de 14e eeuw en bekend om de vele koninklijke huwelijken die hier gesloten zijn. In de middag rijdt u terug naar Londen en wordt u naar Harrods gebracht, hét warenhuis dat u absoluut niet mag missen tijdens uw trip!

Vierde dag busreis Londen: Hampton Court Palace

Vandaag brengen we allereerst een bezoek aan Hampton Court Palace, nét buiten het centrum van Londen gelegen. Het paleis wordt als één van de belangrijkste van Engeland beschouwd en belooft u een reis door 500 jaar koninklijke historie. Ontdek de prachtige vertrekken van Henry VII en William III en wandel door de onberispelijke tuinen van maar liefst 270 hectare groot! De middag hebt u vrijaf en kunt u op eigen gelegenheid Covent Garden verkennen. U vindt hier tal van winkels en vele boetiekjes met typisch Engelse producten. In het hart vindt u het marktplein, waar u wordt vermaakt door allerlei straatartiesten. Aan het einde van de middag wordt u teruggebracht naar uw hotel en kunt u de avond naar eigen inzicht besteden.

Vijfde DAG BUSREIS LONDEN: VERTREK NAAR NEDERLAND

Na het ontbijt vertrekken we richting Nederland.

N.B.
Het programma kan door omstandigheden (slecht weer, andere vertrekdag of festiviteiten) worden gewijzigd. Dit geldt ook voor de wijze van overtocht. De inhoud van de programma onderdelen blijft echter altijd onveranderd.

Inclusief/exclusief

Het programma van deze 5-daagse Londen busreis is gevarieerd en geeft een goede indruk van Londen. Van Nood Reizen snapt dat de interesses van de deelnemers op een Londen busreis niet hetzelfde zijn. Om die reden hebben we een basisprogramma samengesteld. Iedere deelnemer kan vanuit dit basisprogramma zelf bepalen hoe de invulling tijdens hun Londen busreis er uit gaat zien en aanvullen met optionele excursies.

Inclusief
• 4 nachten in hotel Ibis Earls Court
• 4 maal ontbijtbuffet
• Toeristenbelasting
• Begeleiding door uw chauffeur / tevens reisleider
• Vervoer per comfortabele touringcar voorzien van airco en toilet

Exclusief
• Overige verzorging
• Entreegelden
• Reserveringskosten
• Calamiteitenfonds

Reisinfo

HOTEL IN LONDEN
Tijdens uw Londen busreis logeert u in een prima hotel aan de rand van Londen. Van Nood Reizen vindt de locatie van het hotel tijdens een stedentrip naar Londen heel belangrijk en alle door ons geselecteerde hotels hebben dan ook openbaar vervoer in de nabijheid. Alle kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet en tv. De juiste gegevens staan vermeld op de reisbescheiden die Van Nood Reizen ca. 1 week voor uw vertrek zal toesturen.

U verblijft tijdens uw 5 daagse stedentrip Londen in het onderstaande hotel:

Ibis London Earls Court 3*
Ibis Earls Court ligt dicht bij het expositiecentrum Earls court en is een ideale uitvalsbasis om Londen te verkennen. Metrostation West Brompton (met bijvoorbeeld Harrods op slecht 2 metrohaltes) bevindt zich op 300 meter van het hotel. Het hotel biedt ruim 500 comfortabele kamers, receptie, restaurant en een bar. Daarnaast is er een lift aanwezig en is er in het gehele hotel gratis Wifi beschikbaar. Alle kamers beschikken over een televisie en een badkamer met douche of bad en een haardroger.

Excursies:
Voor deze vijf daagse stedentrip naar Londen heeft u de mogelijkheid om excursies bij te boeken. In de volgende stap van het boekingsproces kunt u aangeven aan welke excursies u wenst deel te nemen. Van Nood Reizen biedt bij elke stedentrip een voordeelpakket aan, waarbij u een aantrekkelijke korting krijgt op het gehele excursiepakket!

 • Excursiepakket 1: Stadsrondrit Londen met Nederlands sprekende gids €10,- p.p.
 • Excursiepakket 2: Boottocht over de Thames (Tower-Westminster) € 15,- p.p.
 • Voordeelpakket: De excursiepakketten 1 & 2 voor maar € 20,- p.p. (u bespaart € 5,- p.p.!)
 • Big Ben Londen

  OPSTAPPLAATSEN

  Genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Wanneer u een reis heeft geboekt krijgt u ongeveer een week voor vertrek de definitieve reisbescheiden. Hierin staat de definitieve opstaptijd.

  Plaats, Locatie - Tijdstip
  Alkmaar, NS Station Noord bushalte t/o TNT Post - 05.15
  Almelo, NS Station - 06.20
  Amersfoort, NS Station, halte vakantiebussen - 07.10
  Amsterdam, P 18, Europaboulevard - 06.00
  Apeldoorn, De Voorwaarts bij Omnisport op P9 (thv nr 450) - 07.25
  Arnhem, Rijnhal - 07.45
  Assen, NS Station - 04.45
  Breda, Parkeerterrein a/d Elleboog, bij Breda-Prinsenbeek - 11.00
  Den Haag, NS Centraal busplatform - 05.15
  Deventer, Hotel Postillion Deventer - 07.00
  Dordrecht, P+R Weeskinderendijk - 06.10
  Emmeloord, Busstation bij Watertoren - 05.55
  Enschede, NS Station Kennispark (voormalig Drienerlo) voorzijde - 05.35
  Gorinchem, NS Station - 10.20
  Groningen, NS Station bushalte rondvaartboot - 04.10
  Harderwijk, Harders Plaza - 06.50
  Heerenveen, NS Station zijkant Arriva gebouw Heerenveen - 05.05
  Hengelo, Industrieplein, zuidzijde NS Station Hengelo - 06.00
  Hoogeveen, NS Station - 05.15
  Leeuwarden, NS Station bij busstation - 04.30
  Leiden, Transferium 't Schouw, A44, afslag 8/N206 - 04.45
  Lelystad, Achterzijde Centraal Station - 06.25
  Lemmer, Lemmer Busstation, Transveer, A6 afslag 17 - 05.35
  Meppel, NS Station - 05.45
  Nieuw-Dijk, Restaurant Juffrouw Tok - 08.30
  Nieuwleusen, Kantoor Gebo Tours - 06.10
  Nijmegen, NS Station Nijmegen Goffert - 07.25
  Rotterdam, Metrostation Capelse Brug - 05.40
  Tiel, Motel Tiel (v.d. Valk) - 09.50
  Uden, Bevrijdingspark - 07.00
  Utrecht, P+R Westraven, A12 afslag 17 - 06.50
  Zaandam, NS Station bij nieuwe busstation - 05.40
  Zutphen, Houtwal - 07.25
  Zwolle, Achterzijde NS Station, P+R - 06.40

  BOEK UW REIS: Stedentrip Londen 5 dagen

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief