Data en prijzen

WINTER DEALS

De hele winter zijn de WINTER DEALS op deze reis geldig: Verlaagde prijzen op reizen tot en met maart 2016!

Het programma

Programma

Onze busreizen naar Wenen worden door Van Nood Reizen zeer zorgvuldig samengesteld. Zo ziet u tijdens uw 6-daagse stedentrip naar Wenen op comfortabele wijze wat u absoluut niet mag missen. Wenen heeft zoveel te bieden, in deze 6-daagse busreis naar Wenen zult u onder leiding van onze professionele Nederlandse reisleiding de belangrijkste bezienswaardigheden allemaal zien.
Lees meer

Inclusief/exclusief

Het programma van de Wenen busreis 6 dagen is gevarieerd en geeft een goede indruk van Wenen. Van Nood Reizen snapt dat de interesses van de deelnemers op een Wenen busreis niet hetzelfde zijn. Om die reden hebben we een basisprogramma samengesteld voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Iedere deelnemer kan vanuit dit basisprogramma zelf bepalen hoe de invulling tijdens uw Wenen busreis er uit gaat zien, door op de tweede dag optionele excursies bij te boeken en te betalen bij de lokale Nederlandstalige reisleiding.Lees meer

Reisinfo

6 dagen romantiek

Wenen 6 dagen / middenklasse hotel / logies met ontbijt / 2 x diner
Met verblijf in het zeer "gemutliche" ***hotel Kaiserrast (of gelijkwaardig) gelegen in Stockerau op ca. 15 minuten afstand van Wenen, dit hotel heeft uitstekende kamers met douche/wc, TV en internet, een heerlijk terras, een shop en iedere ochtend een groot ontbijtbuffet.

Tijdens heen en terugreis verblijft u een nacht in Zuid-Duitsland, hier is zelfs het diner al inbegrepen.

Wenen hoort zonder twijfel tot de meest bezienswaardige steden van de wereld. Deze boeiende stad, waar befaamde componisten zoals Mozart, Van Beethoven, Haydn en Strauss leefden en werkten, biedt u volop romantiek, kunst, cultuur én natuurlijk muziek. Al is het ruim 500 jaar geleden dat het machtige Habsburgse keizerrijk hiervandaan over een groot deel van Europa regeerde, toch heeft Wenen de sfeer van deze machtige positie moeiteloos weten te behouden.
Lees meer

OPSTAPPLAATSEN

Route B

Bestemming: Wenen Busreis 6 dagen

• Apeldoorn - La Place, Rijksweg A50 (afslag De Somp) - 10.15 uur
• Amsterdam - Sloterdijk P+R, Piarcoplein - 07.45 uur
• Arnhem - Rijnhal Olympus, parkeerterrein - 09.15 uur
• Breda - NS Prinsenbeek, Parkeerterrein 'de Elleboog' - 07.15 uur
• Den Bosch - Station Oost, parkeerplaats - 08.00 uur
• Den Haag - CS, platform streekvervoer - 06.45 uur
• ** Hengelo - CS - 11.30 uur
• Nijmegen/Wijchen - Café de Teersdijk, Graafseweg 985, Wijchen - 08.45 uur
• Rotterdam - Metrostation, Capelse brug - 06.15 uur
• Utrecht - NS Station Lunetten - 08.45 uur
** Hengelo is niet mogelijk voor de bestemming Wenen.

N.B.: Alle instapplaatsen en vertrektijden zijn onder voorbehoud. Bij te weinig deelnemers kan een in-/uitstapplaats aangepast worden. In dit geval vergoeden wij u de reiskosten op basis van een treinticket (2e klasse) naar de door u gereserveerde in- of uitstapplaats. Dit kan een paar dagen voor vertrek doorgegeven worden.

BOEK UW REIS: Wenen Busreis 6 dagen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief