Data en prijzen

Het programma

De Praag busreizen worden door Van Nood Reizen zorgvuldig samengesteld. We willen immers dat het programma van uw Praag busreis helemaal naar uw smaak is. De stad Praag heeft zoveel te bieden, dat we in deze 4-daagse busreis naar Praag de belangrijkste highlights zeker zullen zien.

Tijdens de reis wordt u alle dagen door onze ervaren chauffeur de hele stad doorgereden, terwijl u naar buiten kijkt naar al wat Praag zo boeiend maakt. Ondertussen vertelt onze reisgids continue leuke feitjes over de wijken, gebouwen en bezienswaardigheden die we onderweg passeren.
Lees meer

Inclusief/exclusief

Het programma van de Praag busreis 4 dagen is gevarieerd en geeft een goede indruk van Praag. Van Nood Reizen snapt dat de interesses van de deelnemers op een Praag busreis niet hetzelfde zijn. Om die reden hebben we een basisprogramma samengesteld voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Iedere deelnemer kan vanuit dit basisprogramma zelf bepalen hoe de invulling tijdens uw Praag busreis er uit gaat zien, door op de tweede dag optionele excursies bij te boeken en te betalen bij de lokale Nederlandstalige reisleiding.Lees meer

Reisinfo

Praag Busreis: Leuk, boeiend en verrassend!

Praag Busreis 4 dagen / middenklasse hotel / logies met ontbijt

Praag Busreis: Leuk, boeiend en verrassend!

Praag is een stad die u het beste leert kennen door mee te gaan met een goede lokale gids, die precies weet wat de stad te bieden heeft. Voor iedere dag tijdens uw Praag busreis hebben wij een uitgebreid en gevarieerd excursie programma samengesteld. U bepaalt zelf aan welke onderdelen van het reisprogramma u wilt deelnemen.

De entreeprijzen voor musea, monumenten en attracties zijn niet bij de prijs van uw Praag busreis inbegrepen; Ook lunches en diners zijn op eigen kosten.

U maakt op een unieke manier kennis met de indrukwekkende geschiedenis en cultuur van deze mooie stad. Overigens is het leven in Praag nog steeds zeer betaalbaar, een goede bijkomstigheid als u hier een stedentrip maakt.
Lees meer
praag.jpgpraag.jpg

OPSTAPPLAATSEN

Route B

Bestemming: Praag Busreis 4 dagen

• Apeldoorn - La Place, Rijksweg A50 (afslag De Somp) - 10.15 uur
• Amsterdam - Sloterdijk P+R, Piarcoplein - 07.45 uur
• Arnhem - Rijnhal Olympus, parkeerterrein - 09.15 uur
• Breda - NS Prinsenbeek, Parkeerterrein 'de Elleboog' - 07.15 uur
• Den Bosch - Station Oost, parkeerplaats - 08.00 uur
• Den Haag - CS, platform streekvervoer - 06.45 uur
• ** Hengelo - Hotel van der Valk - 11.30 uur
• Nijmegen/Wijchen - Café de Teersdijk, Graafseweg 985, Wijchen - 08.45 uur
• Rotterdam - Metrostation, Capelse brug - 06.15 uur
• Utrecht - NS Station Lunetten - 08.45 uur
** Hengelo is niet mogelijk voor de bestemming Wenen.

N.B.: Alle instapplaatsen en vertrektijden zijn onder voorbehoud. Bij te weinig deelnemers kan een in-/uitstapplaats aangepast worden. In dit geval vergoeden wij u de reiskosten op basis van een treinticket (2e klasse) naar de door u gereserveerde in- of uitstapplaats. Dit kan een paar dagen voor vertrek doorgegeven worden.

BOEK UW REIS: Praag Busreis 4 dagen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €25,- korting op uw volgende reis!

Kortingscodes

Kortingscodes zijn alleen geldig op de steden- en rondreizen (met uitzondering van 1 en 2 daagse reizen) en zijn geldig i.c.m. andere kortingen. Deze code is persoonsgebonden en is niet overdraagbaar. Kortingscodes worden eenmalig verstrekt per e-mail na inschrijving voor onze nieuwsbrief. In geval van verlies vindt er geen vergoeding plaats.
U kunt kortingscodes niet gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven. Per boeking kunt u maximaal 1 kortingscode gebruiken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief