U kunt ons ook bellen op: 088 – 10 30 850 (ma. t/m vr.: 08:00 – 20:00 en zaterdag: 08:30 – 17:00)

Waarom Van Nood Reizen

Ruim 80 jaar ervaring

Van Nood Reizen organiseert al ruim 80 jaar busreizen naar steden in Europa. Wij mogen ons dan ook met recht dé stedenspecialist noemen!
Inmiddels hebben 4 generaties Nederlanders met Van Nood Reizen Parijs, Londen, Berlijn, Praag of een andere Europese stad bezocht en daar goede herinneringen aan.

Hotels op centraal gelegen locaties op de bestemmingen

De keuze van het hotel is een belangrijk onderdeel van een geslaagde stedenreis. U wilt immers vanuit een centraal punt dagelijks een nieuw deel van de stad kunnen bereiken, zonder al te veel tijd te verliezen aan het op en neer reizen door de stad. Vaak heeft u bij ons de keuze per stedentrip, een hotel in de buurt van het centrum of een (goedkoper) hotel aan de rand van het centrum.

Flexibele reisprogramma indeling zonder verplichte onderdelen

Van Nood Reizen heeft voor alle dagen tijdens uw iedere stedentrip een gevarieerd dagprogramma samengesteld. U bepaalt zelf aan welke programma onderdelen u wenst deel te nemen. Bij het boeken van uw reis kunt u mogelijk optionele excursies bijboeken. Heeft u al geboekt en wenst u alsnog een excursie bij te boeken, dan kan dat ook. Neem daarvoor even contact op met ons contactcenter.

Beste prijs/kwaliteit verhouding op de Nederlandse markt

Van Nood Reizen heeft voor de samenstelling van de stedenreizen de perfecte balans gevonden tussen de prijs van de reis en wat u daar allemaal voor terug krijgt.
De juiste keuze van het hotel, het comfort en veiligheid van de touringcar. Bij Van Nood Reizen krijgt u altijd de beste deal.

Winnaar van veel consumenten awards als beste stedenreizen organisatie

Op verschillende consumenten websites vertellen onze klanten over hun leuke ervaringen met Van Nood Reizen. Jaarlijks worden door deze consumenten websites awards uitgereikt aan de reisorganisaties die de meeste positieve recensies heeft ontvangen. Van Nood Reizen heeft van websites als Reisgraag.nl, Zoover.nl en Reisorakel.nl de afgelopen al meerdere awards als beste stedenreis organisatie ontvangen.

Zekerheid en Betrouwbaarheid

Boeken bij Van Nood Reizen betekent kiezen voor de zekerheid en betrouwbaarheid van een Nederlandse reisorganisatie. Wij zijn aangesloten bij brancheverenigingen SGR, ANVR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dit zorgt ervoor dat u als vakantieganger zeker bent van eerlijke voorwaarden en bescherming en duidelijkheid heeft bij calamiteiten.

Makkelijk zoeken en boeken

U zoekt en boekt uw vakantie heel makkelijk via onze website. Op de bestemmingspagina’s ziet u direct of de datum van uw keuze nog beschikbaar is. De prijs inclusief eventuele kortingen wordt eenvoudig voor u berekend. Natuurlijk kunt u ook telefonisch boeken via onze reisadviseurs, tel. 088 – 10 30 850.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief