Stedentrips Londen

londen.jpg

Er zijn nog altijd mensen die denken dat de wereld draait om het bekendste plein van Londen, Piccadilly Circus. Feit is wel dat Londen voor de wereld- geschiedenis één van de belangrijkste plaatsen is geweest, en met onze busreizen Londen krijgt u hier heel veel van te zien.

Het mondiale gevoel beheerst de stad tot in elke vezel en dat is o.a. terug te vinden in de hoeveelheid monumentale gebouwen. Naast de typisch Engelse stijl en traditie heeft Londen alles wat bij een moderne wereldstad hoort. Een rijke historie, een bruisend uitgaansleven, beroemde winkelstraten, musea met vermaarde collecties en het West End met haar vele theaters. Kortom, een aanbieding Londen ? een last-minute Londen ? een weekendje shoppen in Londen ? Een bezoek aan Londen met Van Nood busreizen is een bezoek aan de bakermat van de Engelse geschiedenis.Stedentrips Londen

 
Londen rode bus Londen 3 dagen Busreis
Londen 3 dagen / middenklasse hotel / logies met ontbijt 
Vanaf:
€ 159 p.p

 
Londen Tower Bridge Londen 4 dagen Busreis 
Londen 4 dagen / middenklasse hotel / logies met ontbijt
Zeer positief beoordeeld door omroep MAX!! 
Vanaf:
€ 209 p.p

 
Londen big ben Londen 5 dagen Busreis 
Londen 5 dagen / middenklasse hotel / logies met ontbijt 
Vanaf:
€ 259 p.p

Zoek uw reis
 
 
 
 
Nieuwsbrief
SCHRIJF IN EN MAAK KANS: Meldt u aan voor onze gratis nieuwsbrief, onder alle aanmeldingen dit jaar verloten wij een 3 daagse busreis naar Parijs en naar Londen, elk voor 2 personen.
Incentives
Hotelovernachtingen
touringcar
brochures
bant_bustop